Meciul zileiLaLigaAth BilbaoCelta VigoPronostic CartonaseSuperbet

Pariuri Ath Bilbao vs Celta Vigo - LaLiga

Publicat: vineri,  04 decembrie 2020,  de Nicolae Vasile
Superbet
L1160659W000328
Bonus
Meciul zilei vine din La Liga, unde se va desfasura etapa cu numărul 12. Confruntarea dintre Ath. Bilbao si Celta Vigo are loc de la orele 22.00 pe: Estadio San Mamès. La centrul terenului va fi: J.Vasquez cel care in 5 partide oficiate a scos 29 de cartonașe rosii si 2 cartonașe galbene. Media sa de sancțiuni cu galben pe meci este de 5.8.

Noutati Ath Bilbao, forma actuala - Stiri Ath Bilbao

Ath.Bilbao locul noua după 10 etape a acumulat 13 puncte având un golaveraj pozitiv 12-10.

Cu G.Garitano pe banca, bascii folosesc un sistem de joc 4-2-3-1 cu pressing avansat,de aceea echipa  este foarte sancționată pentru  agresivitate.

Bilbao  se afla in top 5 echipe din La Liga  cand vine vorba de cartonașe galbene  primite.

În 10 partide a primit 26 de sancțiuni.

Adversarii direcți termina meciurile cu o medie de 2.4 cartonașe galbene  încasate.

Pe teren propriu Ath. Bilbao  primește 2.75 galbene pe partida.

Noutati Celta Vigo, forma actuala - Stiri Celta Vigo

Celta Vigo se clasează pe locul 18, cu doar 10 puncte adunate după 11 partide jucate. Golaverajul este unul negativ,  cu 11 goluri marcate si 20 încasate.

Celta l a demis pe Oscar Garcia in urma cu 3 saptamani.

Eduardo  Coudet  este noul antrenor  până la sfârșitul sezonului. Acesta are deja 2 meciuri la echipa,dintre care o înfrângere contra lui Sevilla 4-2  si o victorie acasa 3-1 cu Granada. In cele 2 partide sub mandatul sau  echipa a încasat 7 galbene si unul roșu.

Este cunoscut faptul că jucatorii la instalarea unui nou antrenor trebuie sa si castige locul in primul 11, așadar inevitabil devin si mai agresivi.

Pana in prezent Celta Vigo este a doua cea mai  sancționată echipa din campionat, primind în medie 3.36 cartonașe galbene  pe meci.

Adversarii direcți părăsesc terenul cu 3.09 galbene încasate.

In ultimele 4  întâlniri directe s au înregistrat de fiecare dată minim 5 galbene.

Având în vedere, arbitrul partidei si numarul mare de cartonașe galbene primite  de către cele 2 formații, cred ca linia de peste 4.5 este una accesibilă.

PRONOSTIC: peste.4.5 cartonașe  galbene în meci la o cota de 1.55 oferită.de Superbet special.

Peste.4.5 cartonașe galbene
Bonus pana la 500 RON
Cota: 1.55

Despre Superbet

SuperBet este una din cele mai populare case de pariuri în rândul jucătorilor din România și este casa care a plătit cele mai mari câștiguri în 2019! Poți depune și retrage banii atât direct din agentii, cât și online, ai o multitudine de tipuri de pariuri pe care nu le mai găsești în altă parte, transmisiuni live disponibile, dar și un casino online aparte!

SuperBet este prima companie românească premiată 2 ani consecutivi (în 2017 și în 2018) la Central and Eastern European Gaming Conference (C.E.E.G.C.) cu trofeul suprem: Cel Mai Bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est, în baza voturilor pariorilor și profesioniștilor activi în industria de Betting & Gaming din peste 30 de țări. Tot în 2018 a câștigat și premiul Cel Mai Bun Serviciu de Suport Clienți din Europa Centrală și de Est (la C.E.E.G.C. Awards).

Ultimele pariuri
duminica,  24 octombrie 2021
sambata,  23 octombrie 2021
vineri,  22 octombrie 2021