Meciuri singleSuperbet

Pariuri Arsenal vs Leicester - Premier League

Publicat: duminica,  25 octombrie 2020,  de Pert Raul
Superbet
L1160659W000328
Bonus
Duminică, 25 octombrie, de la ora 21:15 pe Stadionul Emirates va avea loc duelul Arsenal – Leicester în Premier League. Ce zici de pontul nostru de pariu? Super cote și super pariuri la super meciul din Premier League!

Noutati Arsenal , forma actuala - Stiri Arsenal

Arsenal este pe poziția 8 din clasamentul Premier League, cu 9 puncte.

Forma echipei: VÎVRÎV

Arsenalul în sezonul real a marcat în medie 1,78 goluri pe meci. În ambele meciuri jucate acasă a fost total de goluri (echipă și adversar) Peste 1,5 goluri. În ambele meciuri din sezonul 2020, jucate acasă au fost goluri totale (echipă și adversar) Peste 2,5 goluri.

Noutati Leicester , forma actuala - Stiri Leicester

Leicester este pe poziția 7 din clasamentul Premier League, cu 9 puncte.

Forma echipei: VÎÎVÎV

Leicester a marcat în medie 1,80 goluri pe meci în sezonul 2020. În 3 din 4 meciuri jucate în deplasare a fost total de goluri (echipă și adversar) Peste 1,5 goluri. În 2 meciuri jucate în deplasare echipa a fost total de goluri (echipă și adversar) Peste 2,5 goluri.

Primele 3 depozite îți aduc bonusuri de până la 500 lei! Bucură-te de noul tău cont de pariuri online cu bonusul uriaș care te așteaptă!

Propunerea noastră

Azi vă propun o opțiune de pariere din oferta Superbet: Final X, care are o cotă de 3.75.

Superbet oferă SuperCote pentru pariurile pe rezultat final (1; X; 2) și șansă dublă (12; X2; 12), Speciale pe Marcatori, Marcatori & rezultat final; Totaluri Cornere, Cartonașe, Faulturi, șuturi pe poartă etc. Final 1X2 după 10 minute plus alte opțiuni care-ți pot crește câștigurile și ofertă SuperExtra!

Statistici ponturi pariuri în meciuri directe

Echipele Arsenal Leicester au jucat până acum 21 de meciuri. Arsenal a câștigat 13 meciuri directe. Leicester a câștigat 3 meciuri. 5 meciuri s-au încheiat la egalitate. În medie, în meciurile directe ambele echipe au marcat 3,14 goluri pe meci.

Jocurile de noroc sunt privite cu scepticism din cauza jucătorilor „luați de val”, dependenți de adrenalina pariurilor. Pariurile sportive sunt un joc, un sport la rândul lor, în care trebuie să primeze plăcerea și abia în plan secund să fie câștigarea de bani. Echipa Ponturi și pariuri susține parierea responsabilă, rațională, ca orice alt hobby. Ne bazăm că pariorii care apreciază ponturile noastre de pariere păstrează jocul echilibrat și au un plan clar al sumelor pe care le joacă, responsabil și de încredere

Final X
Bonus pana la 500 RON
Cota: 3.75

Despre Superbet

SuperBet este una din cele mai populare case de pariuri în rândul jucătorilor din România și este casa care a plătit cele mai mari câștiguri în 2019! Poți depune și retrage banii atât direct din agentii, cât și online, ai o multitudine de tipuri de pariuri pe care nu le mai găsești în altă parte, transmisiuni live disponibile, dar și un casino online aparte!

SuperBet este prima companie românească premiată 2 ani consecutivi (în 2017 și în 2018) la Central and Eastern European Gaming Conference (C.E.E.G.C.) cu trofeul suprem: Cel Mai Bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est, în baza voturilor pariorilor și profesioniștilor activi în industria de Betting & Gaming din peste 30 de țări. Tot în 2018 a câștigat și premiul Cel Mai Bun Serviciu de Suport Clienți din Europa Centrală și de Est (la C.E.E.G.C. Awards).

Ultimele pariuri
sambata,  24 iulie 2021
joi,  22 iulie 2021
miercuri,  21 iulie 2021
marti,  20 iulie 2021