Pariuri Argentina vs Chile - Copa America

Publicat: vineri,  05 iulie 2019,  de Pert Raul
Superbet
L1160659W000328
Bonus
Argentina si chile se vor confrunta in lupta pentru locul 3 din Copa America intr-un meci ce se va juca Sambata 06 iulie 2019 incepand cu orele 22:00 pe Stadionul Corinthians.

Noutati Argentina, forma actuala - Stiri Argentina

Argentina a pierdut semifinala jucata impotriva marei rivale Brazilia cu scorul de 2-0 si acum trebuie sa joace pentru medaliile de bronz. Acestia nu au o forma constanta de joc in ultimele 7 meciuri jucate avand o oscialatie intre victorii, infrnageri si remize astfel ca au reusit sa castige 4 meciuri, au avut 2 infrnageri si o remiza in fata Paraguayului.

In ultimele 5 meciuri din Copa America, Lionel Messi si coechipierii sai au castigat 2 meciuri au pierdut 2 si au remizat in unul din ele si toate acestea fara a se da mai mult de 2 goluri. In ultimul meci contra lui Chile, Mesii si ai lui au reusit sa castige cu scorul de 1-0

Primele 3 depozite îți aduc bonusuri de până la 500 lei! Bucură-te de noul tău cont de pariuri online cu bonusul uriaș care te așteaptă!

Noutati Chile, forma actuala - Stiri Chile

Chile sunt castigatorii ultimelor doua editii ale Copei Americii insa de aceasta data s-au impotmolit in semifinala cu Peru unde acestia din urma au reusit o victorie spectaculoasa cu sccorul de 3-0 iar acum chilienii sunt nevoiti sa lupte pentru medaliile de bronz.
 
Nici acestia nu au o forma de joc constanta astfel ca in ultimele 7 meciuri acestia au inregistrat 4 victorii, 2 infrnageri si o remiza, ultima infrnagere fiind si cea mai dureroasa deoarece nu au ajuns in finala.
 

 

Ponturi Pariuri si Cote de urmarit la Superbet pe acest meci

Aceste cote le puteti urmari si juca impreuna cu pronosticul pentru acest meci sau separat daca doriti iar cotele arata astfel:
 
1.88 este cota pentru victoria Argentinei lui Messi
3.55 este cota pentru un egal in 90 de minute
1.70 este cota pentru GG ambele marcheaza
 
 

 

Pronostic Ponturi Pariuri - concluzii despre pronostic

Opt din ultimele douazeci de intalniri dintre Argentina si Chile au avut peste 2.5 goluri asta cu goluri de ambele parti. In acest turneu Argentina nu a avut meciuri cu peste 2.5 goluri insa Chile a avut cateva.

Cu toate acestea cred ca ambele echipe vor incerca sa lupte pentru locul 3 asa ca voi merge pe pronosticul de X2 sansa dubla Chile la o cota de 1.93 oferita de Superbet

X2 (Sansa dubla Chile)
Bonus pana la 500 RON
Cota: 1.93

Despre Superbet

SuperBet este una din cele mai populare case de pariuri în rândul jucătorilor din România și este casa care a plătit cele mai mari câștiguri în 2019! Poți depune și retrage banii atât direct din agentii, cât și online, ai o multitudine de tipuri de pariuri pe care nu le mai găsești în altă parte, transmisiuni live disponibile, dar și un casino online aparte!

SuperBet este prima companie românească premiată 2 ani consecutivi (în 2017 și în 2018) la Central and Eastern European Gaming Conference (C.E.E.G.C.) cu trofeul suprem: Cel Mai Bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est, în baza voturilor pariorilor și profesioniștilor activi în industria de Betting & Gaming din peste 30 de țări. Tot în 2018 a câștigat și premiul Cel Mai Bun Serviciu de Suport Clienți din Europa Centrală și de Est (la C.E.E.G.C. Awards).

Ultimele pariuri
vineri,  22 mai 2020