Pariuri Anglia (f) vs SUA (f) - Cupa Mondiala de Fotbal Feminin

Publicat: marti,  02 iulie 2019,  de Florin Craciunescu
Superbet
L1160659W000328
Bonus
Cele doua echipe nationale se intalnesc in semifinalel Cupei Mondiale de Fotbal Feminin din Franta intr-un meci ce se va juca azi 02 iulie 2019 incepand cu orele 22:00.

Noutati Anglia (f), forma actuala - Stiri Anglia (f)

Anglia (f) este echipa cu o forma de joc mai putin buna dintre cele doua si asta pentru ca in ultimele 7 meciuri pe care le-a jucat a avut o infrnagere in fata Nouei Zeelande cu scorul de 0-1 iar restul de 6 meciuri le-a castigat pe toate.

Cele mai categorice victorii au fost in ultimele doua meciuri in fata Camerunului si a Norvegiei unde englezoaicele au castigat cu scorul de 3-0 in ambele partide.

Acestea au o serie de 5 meciuri consecutive pe care le-a castigat.

Primele 3 depozite îți aduc bonusuri de până la 500 lei! Bucură-te de noul tău cont de pariuri online cu bonusul uriaș care te așteaptă!

Noutati SUA (f), forma actuala - Stiri SUA (f)

SUA (f) este echipa cu cea mai buna forma de joc dintre cele doua deoarece americancele in ultimele 7 meciuri pe care le-au jucat nu a pierdut nici unul.

Cea mai categorica victorie a americancelor a fost in fata Thailandei unde au castigat cu scorul de 13-0 meciul cu acestea. La fel ca Anglia, SUA are o serie de 5 meciuri consecutive fara infrangere.

 

Ponturi Pariuri si Cote de urmarit la Superbet pentru acest meci

4.30 este cota pentru victoria Angliei

2.95 este cota pentru calificarea Angliei

1.90 este cota pentru GG ambele marcheaza

Aici aveti si biletul penru acest meci

 

Pronostic Ponturi Pariuri - concluzii despre pronostic

Cele doua echipe sunt doua dintre cele mai bune echipe feminine din lume dupa cum se vede si din ultimele lor meciuri pe care le-au castigat pe toate. Va fi un meci greu pentru ambele echipe acestea stiind sa atace si sa se apere la fel de bine. Voi merge pe pronosticul de X egalitate la o cota foarte buna oferita de Superbet de 3.35.

X (Egalitate)
Bonus pana la 500 RON
Cota: 3.35

Despre Superbet

SuperBet este una din cele mai populare case de pariuri în rândul jucătorilor din România și este casa care a plătit cele mai mari câștiguri în 2019! Poți depune și retrage banii atât direct din agentii, cât și online, ai o multitudine de tipuri de pariuri pe care nu le mai găsești în altă parte, transmisiuni live disponibile, dar și un casino online aparte!

SuperBet este prima companie românească premiată 2 ani consecutivi (în 2017 și în 2018) la Central and Eastern European Gaming Conference (C.E.E.G.C.) cu trofeul suprem: Cel Mai Bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est, în baza voturilor pariorilor și profesioniștilor activi în industria de Betting & Gaming din peste 30 de țări. Tot în 2018 a câștigat și premiul Cel Mai Bun Serviciu de Suport Clienți din Europa Centrală și de Est (la C.E.E.G.C. Awards).

Ultimele pariuri
marti,  26 mai 2020
vineri,  22 mai 2020