Pariuri Alloa Athletic vs Elgin City - League Cup Scotia

Publicat: luni,  15 iulie 2019,  de Constantinovici Marius
Cele doua echipe se intalnesc in etapa cu numarul 2 din League Cup Scotia intr-un meci ce se va juca Marti 16 iulie incepand cu orele 21:45.

Noutati Alloa Athletic, forma actuala - Stiri Alloa Athletic

Alloa Athletic are o forma de joc mai buna avand in ultimele 7 meciuri 3 victorii, 2 infnrageri si 2 remize ultima din ele fiind in ultimul meci impotriva celor de la Clyde.

Ultimul meci intre cele doua a fost in 2018 si atunci acestia s-au impus in fata celor de la Elgin City cu scorul de 3-0.

Poti avea totul ACUM! Obtine bonusul de bun venit de 100% pana la 500 RON si poti profita de cele peste 170 de tipuri de pariuri pe meci!!!

Noutati Elgin City, forma actuala - Stiri Elgin City

Elgin City nu au o forma de joc asa buna fata de adversarii lor avand in ultimele 7 meciuri doar 2 victorii, restul fiind de 4 infrangeri si o remiza.

Acestia i-au mai intalnit pe adversarii lor inca in 6 meciuri in care au reusit sa castige de 3 ori si sa piarda de 3 ori.

 

Ponturi Pariuri si Biletul pentru acest meci

 

Pronostic Ponturi Pariuri - concluzii despre pronostic

Tinand cont de intalnirile de pana acum dntre cele doua si rezultatele din meciuri unde se marcheaza de minim 3 ori pe meci am ales sa merg pe pronosticul de peste 2.5 goluri in meci la o cota de 1.6 oferita de Betano.

Peste 2.5 Goluri in Meci
100% pana la  500 RON
Cota: 1.60

Despre Betano

Betano reprezinta una dintre cele mai importante case de pariuri online de pe piata din Romania. Desi activeaza la noi in tara din 2016, Betano a preluat o buna parte din piata, devenind rapid preferata celor mai multi pariori, exceland prin oferta de pariere si cotele generoase.
Bonusul de bun-venit este in valoare de 500 RON si se acorda tuturor jucatorilor care se inscriu mai jos si realizeaza prima depunere. Ia bonusul...
Retragerea castigurilor in cel mult 24 ore
Marja 0% - cote marite pentru cele mai importante meciuri ale zilei
Cash Out - opreste pariul inainte de a se termina evenimentul pentru a te asigura ca vei castiga sau pentru a limita pierderile
Peste 150 de pariuri disponibile pe meci
50% castig extra la pariurile multiple
Se poate paria de pe mobil
Ultimele pariuri
marti,  20 august 2019
luni,  19 august 2019
sambata,  17 august 2019
miercuri,  14 august 2019