Paiuri Venezuela vs Argentina - Copa America

Publicat: vineri,  28 iunie 2019,  de Catalin Andrei Stoenescu
Superbet
L1160659W000328
Bonus
Venezuela si Argentina se intalnesc in playoff-ul Copei Americii intr-un meci ce va avea loc Vineri 28 iunie 2019 incepand cu orele 22:00 pe stadionul Maracana din Rio de Janeiro si il va avea la centru pe Wilmar Roldán (39 ani,Columbia).

Noutati Venezuela, forma actuala - Stiri Venezuela

Cel de-al doilea sfert de finala programat in Copa America opune doua formatii ce au incheiat pe pozitia a doua in grupele din care au facut parte.

Venezuela a remizat de doua ori si a invins o data reusind sa adune cinci puncte.

Cu toate acestea,ma astept la o partida tensionata avand in vedere miza jocului.Pentru venezueleni o eventuala accedere in peultimul act al competitiei ar reprezenta o performanta deosebita si consider ca vor face tot ceea ce depinde de ei pentru o evolutie consistenta.

Primele 3 depozite îți aduc bonusuri de până la 500 lei! Bucură-te de noul tău cont de pariuri online cu bonusul uriaș care te așteaptă!

Noutati Argentina, forma actuala - Stiri Argentina

Argentina si-a continuat seria partidelor in care sa nu impresioneze acumuland patru puncte in cele trei partide.

Columbianul Wilmar Roldán a fost delegat sa conduca aceasta confrunatare.In speranta ca vom asista la o batalie corp la corp si ca partida va fi una tensionata,recomandarea propusa face referire la numarul avertismentelor acordate.

 

Pronostic Ponturi Pariuri - concluzii despre pariu

Pronosticul pe care merg in acest meci este Cartonase Galbene in meci : Peste 5.5 ( se vor lua in considerare si eventualele doua reprize de prelungiri ) la o cota de 1.65.

Peste 5.5 Cartonase Galbene
Bonus pana la 500 RON
Cota: 1.65

Despre Superbet

SuperBet este una din cele mai populare case de pariuri în rândul jucătorilor din România și este casa care a plătit cele mai mari câștiguri în 2019! Poți depune și retrage banii atât direct din agentii, cât și online, ai o multitudine de tipuri de pariuri pe care nu le mai găsești în altă parte, transmisiuni live disponibile, dar și un casino online aparte!

SuperBet este prima companie românească premiată 2 ani consecutivi (în 2017 și în 2018) la Central and Eastern European Gaming Conference (C.E.E.G.C.) cu trofeul suprem: Cel Mai Bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est, în baza voturilor pariorilor și profesioniștilor activi în industria de Betting & Gaming din peste 30 de țări. Tot în 2018 a câștigat și premiul Cel Mai Bun Serviciu de Suport Clienți din Europa Centrală și de Est (la C.E.E.G.C. Awards).

Ultimele pariuri
vineri,  22 mai 2020