Paiuri Venezuela vs Argentina - Copa America

Publicat: vineri,  28 iunie 2019,  de Catalin Andrei Stoenescu
Superbet
L1160659W000328
Bonus
Venezuela si Argentina se intalnesc in playoff-ul Copei Americii intr-un meci ce va avea loc Vineri 28 iunie 2019 incepand cu orele 22:00 pe stadionul Maracana din Rio de Janeiro si il va avea la centru pe Wilmar Roldán (39 ani,Columbia).

Noutati Venezuela, forma actuala - Stiri Venezuela

Cel de-al doilea sfert de finala programat in Copa America opune doua formatii ce au incheiat pe pozitia a doua in grupele din care au facut parte.

Venezuela a remizat de doua ori si a invins o data reusind sa adune cinci puncte.

Cu toate acestea,ma astept la o partida tensionata avand in vedere miza jocului.Pentru venezueleni o eventuala accedere in peultimul act al competitiei ar reprezenta o performanta deosebita si consider ca vor face tot ceea ce depinde de ei pentru o evolutie consistenta.

Primele 3 depozite îți aduc bonusuri de până la 500 lei! Bucură-te de noul tău cont de pariuri online cu bonusul uriaș care te așteaptă!

Noutati Argentina, forma actuala - Stiri Argentina

Argentina si-a continuat seria partidelor in care sa nu impresioneze acumuland patru puncte in cele trei partide.

Columbianul Wilmar Roldán a fost delegat sa conduca aceasta confrunatare.In speranta ca vom asista la o batalie corp la corp si ca partida va fi una tensionata,recomandarea propusa face referire la numarul avertismentelor acordate.

 

Pronostic Ponturi Pariuri - concluzii despre pariu

Pronosticul pe care merg in acest meci este Cartonase Galbene in meci : Peste 5.5 ( se vor lua in considerare si eventualele doua reprize de prelungiri ) la o cota de 1.65.

Peste 5.5 Cartonase Galbene
Bonus pana la 500 RON
Cota: 1.65

Despre Superbet

SuperBet este una din cele mai populare case de pariuri în rândul jucătorilor din România și este casa care a plătit cele mai mari câștiguri în 2019! Poți depune și retrage banii atât direct din agentii, cât și online, ai o multitudine de tipuri de pariuri pe care nu le mai găsești în altă parte, transmisiuni live disponibile, dar și un casino online aparte!

SuperBet este prima companie românească premiată 2 ani consecutivi (în 2017 și în 2018) la Central and Eastern European Gaming Conference (C.E.E.G.C.) cu trofeul suprem: Cel Mai Bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est, în baza voturilor pariorilor și profesioniștilor activi în industria de Betting & Gaming din peste 30 de țări. Tot în 2018 a câștigat și premiul Cel Mai Bun Serviciu de Suport Clienți din Europa Centrală și de Est (la C.E.E.G.C. Awards).

Ultimele pariuri
sambata,  24 august 2019
vineri,  23 august 2019
vineri,  23 august 2019
joi,  22 august 2019
marti,  20 august 2019