Pronostic Ponturi Pariuri Uefa Europa League : Chelsea FC vs Arsenal FC 29 mai 2019

Publicat: miercuri,  29 mai 2019,  de Catalin Andrei Stoenescu
Pronostic Ponturi Pariuri Uefa Europa League : Chelsea FC vs Arsenal FC 29 mai 2019
Uefa Europa League : 29/05/2019
 
Partida : Chelsea FC - Arsenal FC
 
Ora de start 22:00 ora Romaniei
 
Europa League - Finala
 
Stadion : Stadionul Olimpic din Baku
 
Arbitru : Gianluca Rocchi (45 ani, Florenta)
Pronostic Ponturi Pariuri Uefa Europa League : Chelsea FC vs Arsenal FC 29 mai 2019

Date statistice de pariere ponturisipariuri.com

Iata-ne ajunsi in fata ultimului meci din actualul sezon de Europa League iar echilibrul este cuvantul ce caracterizeaza cel mai bine acest ultim act.
 
Se vor afla fata in fata doua formatii care au avut evolutii consistente in acest sezon european si pentru trofeul pus la bataie a fost un obiectiv inca din momentul in care s-au vazut angrenati in aceasta competitie.
 
Formatia condusa de Maurizio Sarri nu este la prima experienta de acest tip si cu siguranta vor face tot posibilul sa repete performanta din 2013.
 
De partea cealalta tunarii sunt sunt la prima experienta de acest gen si vor incerca sa faca istorie, cu atat mai mult cu cat Unai Emery este un specialist al acestei competitii.
 
Se anunta o partida deschisa chiar daca importanta partidei este una deosebita;ambele formatii sunt preocupate mai mult de faza ofenisva iar acest lucru nu poate decat sa bucure spectatorii neutri.
 
Partida va fi condusa de italianul Gianluca Rocchi iar din punctul meu de vedere alegerea este una potrivita deoarece prestatiile acestuia din acest sezon european s-au ridicat la inaltimea asteptarilor.
 
Recomandarea pentru aceasta finala face referire la echipa care va tine mai mult timp balonul in posesie.
 
Din punctul meu de vedere Hazard&Co este o formatie care paseaza mai bine si a caror trasee sunt mult mai atent desenate,tunarii preferand de multe ori sa aleaga cartea contraatacului, arma pe care o stapanesc extrem de bine.
Ultimele pariuri
sambata,  24 august 2019
vineri,  23 august 2019
vineri,  23 august 2019
joi,  22 august 2019
marti,  20 august 2019