UCL by Florin Craciunescu

Publicat: luni,  26 august 2019,  de Florin Craciunescu
Superbet
L1160659W000328
Bonus

MARTI UCL ora 22.00 !

Zvezda--Young Boys Berna ! Play off/retur (2-2 in tur)

Mergem putin "pe invers" !

Steaua Roșie Belgrad este foarte aproape de bifa a doua prezență la rând în grupele UCL. ”Zvezdașii” au remizat în turul ”play-off”-ului, 2-2 la Young Boys Berna și înaintea returului de marți, 27 august, ora 22:00, își permit luxul unui 0-0 sau al unui 1-1 pentru a se califica în seriile Ligii.

Cum deznodământul este greu de prevăzut, avem un singur lucru cert: arena ”Rajko Mitic”, supranumită ”Marakana” va fi arhiplină la ora partidei. Toate cele 50.000 de tichete disponibile au fost vândute în nici 24 de ore, o foarte puțină parte din bilete mai fiind accesibilă abonaților.

”DIE HARD” ACASĂ

Steaua Roșie Belgrad s-a odihnit în weekend, amânându-și partida de campionat și tratează acest meci cu foarte mult optimism. Mai ales că revine în apărare Milunovic, suspendat la Berna, iar tot lotul este apt. De asemenea, argentinianul Mateo Garcia a debutat cu gol în tur, după ce fusese cumpărat cu 2 milioane de euro de la Las Palmas.

Trupa lui Vladan Milojevic are multe argumente pentru a obține calificarea. În acest sezon de Liga Campionilor, ”alb-roșiii” au suferit un singur eșec în șapte meciuri, un 1-2 la HJK Helsinki. De asemenea, statistic vorbind, Zvezda este încurajată de faptul că a suferit doar două înfrângeri în ultimele 19 partide programate acasă în cupele europene.

În caz că se ajunge la loviturile de departajare, sârbii mai au un atu. Au câștigat cinci din cele șase meciuri din cupele europene în care s-a ajuns la executarea loviturilor de la 11 metri.

MIZA TOT PE VETERANUL HOARAU?

Young Boys și-a odihnit mulți titulari, dar asta nu a împiedicat-o să se impună categoric sâmbătă, în campionat, 4-0 cu Zurich. Per total, ”galben-negrii” stau bine în această vară, nepierzând niciunul dintre cele șapte jocuri oficiale. Mai mult, au marcat minimum o dată în fiecare dintre aceste confruntări.

Elvețienii speră ca veteranul Guillaume Hoarau să fie iar decisiv. Francezul de 35 de ani a egalat la 2 din penalty, în tur, și este cel mai important marcator din ultimii ani, pentru YB, în eurocupe, cu 4 goluri în UCL, el având 28 de reușite, în total, în competițiile continentale.

Altfel, YB are doar trei calificări în 11 meciuri în care a consemnat un ”draw” acasă, în prima manșă. Totodată, gruparea din Berna nu a câștigat niciun joc din cele cinci susținute contra formațiilor sârbești, în întrecerile UEFA.

ARBITRU DE TOP, SÂRBII SUNT CEI MAI INDISCIPLINAȚI!

Englezul Anthony Taylor a fost delegat la acest meci, britanicul având o experiență consistentă la nivel înalt. În acest sezon, el a oficiat la trei jocuri de EPL, inclusiv la Liverpool-Arsenal, din weekend, arătând în total 11 avertismente și două penalty-uri.

Pentru Taylor, va fi un meci greu de administrat, mai ales dacă ne gândim la presiune și la faptul că Steaua Roșie este echipa care a comis cele mai multe fulturi în preliminarii, nu mai puțin de 95!

 

Plaseaza acest bilet la Superbet

Cota
2.6
Admiral
L1172564W000756
Bonus
Ultimele pariuri
marti,  26 mai 2020
vineri,  22 mai 2020