Turneul Candidatelor : V.Gunina - N.Dzagnidze

Publicat: joi,  13 iunie 2019,  de Catalin Andrei Stoenescu

Turneul Candidatelor  : 13/06/2019

Partida : V.Gunina - N.Dzagnidze

Ora de start 15:00 ora Romaniei

Runda 11Continuam seria partidelor din cadrul Turneului Candidatelor chiar daca, Lagno nu a reusit sa isi surpinda adversara de ieri si partida s-a incheiat nedecis.
Pentru astazi am ales o partida care nu are implicatii in partea superioara a clasamentului insa orice confruntare disputata la un asemenea nivel este tratata fara doar si poate cu mare seriozitate.
Valentina Gunina ocupa ultima pozitie in clasamentul actual al turneului, reusind sa acumuleze doar 3.5 puncte dintr-un total de 10 posibile.Oponenta sa de astazi este Nana Dzagnidze, din Georgia, iar cele 4.5 puncte acumulate pana acum o claseaza pe un modest loc 6 din 8 in acest turneu.
Asadar vom asista la o partida deschisa in care ambele protagoniste vor incerca sa isi adjudece victoria. In prima confruntare dintre cele doua, atunci cand Dzagnidze a avut prima mutare, aceasta a reusit sa isi adjudece victoria dupa doar 30 de mutari.
De aceasta data orgoliul rusoaicei ar trebui sa iasa la iveala iar daca va reusi sa joace precis si sa fructifice avantajul deschiderii, nadajduiesc ca isi va adjudeca victoria.
Ultimele patru partide programate ar trebui sa reprezinte o provoacare pentru rusoaica, care sunt convins ca va dovedi ca pozitia ocupata in acest moment este doar un accident.


Asadar, ma astept la o prestatie consistenta a Valentinei la capatul careia recomandarea propusa sa se dovedeasca una inspirata.

Partida va incepe la ora 15:00 ora Romaniei si va putea fi urmarita accesand urmatorul link : https://chess24.com/en/watch/live-tournaments/womens-candidates-2019/10/1/1

 

 

Casa de pariuri : Superbet

Pronostic          : V.GuninaN.Dzagnidze : Victorie V.Gunina

Cota                  : 2.65


Miza o veti stabili voi, eu nu o sa va sfatuiesc din acest punct de vedere.
Doar daca aveti nevoie si de parerea mea imi puteti lasa mesaj si putem dezbate pe tema pronosticului.
Voi selecta de fiecare data 10 ron si asta doar pentru a oferi o mostra a biletului respectiv.
Sper sa fie o alegere inspirata!
Succes si NU pariati mai mult decat va permiteti sa pierdeti!

Cota
2.65
BetFair
L1160655W000329
Bonus
Ultimele pariuri
luni,  16 septembrie 2019
duminica,  15 septembrie 2019
sambata,  14 septembrie 2019
sambata,  14 septembrie 2019
joi,  12 septembrie 2019