Turneul Candidatelor : Kateryna Lagno - Aleksandra Goryachkina

Publicat: miercuri,  12 iunie 2019,  de Catalin Andrei Stoenescu

Propunerea zilei aduce o partida din cadrul Turneului Candidatelor, turneu care este gazduit de orasul Kazan din Rusia.

Ne aflam in runda cu numarul zece dintr-un total de 14 runde iar parcursul extrem de solid al noului "copil minune " al rusilor, Aleksandra Goryachkina a facut oarecum lumina in privinta castigatoarei turneului. Confruntarea ce se va disputa astazi este extrem de importanta, in primul rand pentru Lagno care are mare nevoie de un succes pentru a mai putea spera la prima pozitie.Daca prima partida disputata la acest turneu intre cele doua s-a incheiat cu succesul jucatoarei ce detinea piesele albe ,Goryachkina, astazi liderul acestui turneu va trebui sa utilizeze piesele negre. Diferenta de 2.5 puncte dintre cele doua nu este una insurmontabila, insa Kateryna va avea nevoie de un final de turneu extrem de solid si precis, coroborat cu o prestatie mai putin inspirata a Aleksandrei pentru ca cele doua sa faca schimb de locuri.Chiar daca Goryachkina isi permite "luxul" sa remizeze astazi, consider ca nu ii va fi deloc usor iar strategia pe care Lagno o va adopta va fi extrem de greu de anticipat si contracarat de catre jucatoarea de doar 20 de ani.

Asadar, mizez pe un succes al jucatoarei ce are avantajul primei mutari astazi si nadajduiesc ca ultimele patru runde ramase din acest turneu vor fi extrem de spectaculoase daca pronosticul nostru se va dovedi inspirat.

Partida va incepe la ora 15:00 ora Romaniei si va putea fi urmarita accesand urmatorul link : https://chess24.com/en/watch/live-tournaments/womens-candidates-2019/10/1/1

 

 

Mult succes va doresc!

Plaseaza acest bilet la Unibet

Cota
2.7
Ultimele pariuri
marti,  17 septembrie 2019
marti,  17 septembrie 2019
luni,  16 septembrie 2019
duminica,  15 septembrie 2019
sambata,  14 septembrie 2019