Shamkir Chess Tournament R1 : Teimour Radjabov-Magnus Carlsen

Publicat: duminica,  31 martie 2019,  de Catalin Andrei Stoenescu

Din pacate casele de pariuri intarzie sa intoduca in oferta partidele primei runde a turneului din Shamkir.Recomandarea ar fi ca totusi sa mai consultati oferta celor de la Unibet si Betano cu 10-15 minute inainte de ora 14 atunci cand vor incepe partidele.

Nadajduiesc ca de maine, lucrurile sa vor schimba si oferta va cuprinda partidele inca de la primele ore ale diminetii.

La ora la care editez aceasta propunere singura casa de pariuri care are in oferta partidele primei runde a turneului mai sus amintit este :Marathonbet , accesand link-ul urmator :https://www.marathonbet.by/en/betting/Chess/

Analiza partidei de astazi va fi una succinta in conditiile in care timpul pana la inceperea partidelor este foarte scurt. Am ales sa va ofer doar  pronosticul partidei in sine fara sa intru prea mult in amanunte.

Prima propunere din cadrul acestui turneu vine din partida pe care o va disputa actualul numarul unu mondial. El va juca cu piesele negre,iar oponentul sau este unul dintre jucatorii pe care eu ii apreciez foarte mult si anume: Teimour Radjabov. Avand in vedere ca azerul este un extraordinar strateg, un jucator care nu isi asuma riscuri inutil, iar Carlsen nu va risca inca din debutul acestui turneu, REMIZA este rezultatul cel mai probabil in aceasta confruntare.

Asadar : Teimour Radjabov-Magnus Carlsen : X ( remiza) - cota 1.50

Sa fie pace !!!

 

Cota
1.5
NetBet
L1160651W000195
Bonus
Ultimele pariuri
marti,  20 august 2019
luni,  19 august 2019
sambata,  17 august 2019
miercuri,  14 august 2019