Roland Garros - Rafael Nadal - Regele zgurii

Publicat: sambata,  25 mai 2019,  de Catalin Andrei Stoenescu

Rafael Nadal RG 2019

 

"Regele zgurii" revine la Paris!

Afirmatia este cat se poate de adevarata si acest lucru nu poate fi contrazis de absolut nimeni.

Cele 11 titluri (2005, 2006, 2007, 2008, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2017, 2018) castigate in capitala Frantei stau marturie unei dominatii absolute a ibericului iar pentru acest lucru si nu numai, titulatura de rege al zgurii i se potriveste de minune lui Rafael.

Tin sa precizez faptul ca nu sunt un fan al lui Nadal iar afirmatiile de mai sus, sunt lucruri extrem de bine cunoscute tuturor iubitorilor sportului, intentia mea nefiind aceea de a va convinge de capacitatile ibericului pentru ca acestea au fost si inca sunt evidente.

Este cert faptul ca Rafael nu mai este la nivelul fizic de acum cativa ani si este normal sa fie asa;deasemenea jocul sau nu mai are aceiasi consistenta, dovada fiind rezultatele modeste obtinute in acest sezon de iberic.

Cu toate acestea,rezultatele obtinute de Nadal in capitala Frantei au intrat in istorie iar editia actuala poate intari si mai mult acest lucru.

In mod normal,spaniolul nu poate rata accederea in ultimul act al turneului avand in vedere jucatorii ce evolueaza in partea inferioara a tabloului,acolo unde este pozitionat si el.Elvetianul Roger Federer este cel mai sonor si de temut adversar din aceasta zona a tabloului insa este destul de greu de crezut ca acesta ar putea evolua 3 seturi sau chiar mai mult, la un nivel extrem de ridicat pentru a-l putea pune in pericol pe Rafael.

Legat de partea superioara a tabloului, duelurile par mult mai incinse avand in vedere ca jucatorii aflati in acea zona sunt capabili sa puna in pericol evolutia marilor favoriti.

In mod normal, Nole va fi cel care se presupune ca ar putea sa se bata de la egal la egal cu ibericul si daca totul se va desfasura conform calculelor hartiei, finala se anunta extrem de spectaculoasa.

Adjudecarea trofeului de catre Nadal este "recompensata" cu o valoarea a cotei destul mica comparativ cu rezultatele si jocul acestuia din ultima vreme iar tentatia mea initiala era sa aleg optiunea Djokovic.

Chiar daca, nu este tocmai echitabil sa alegem varianta unei evolutii fara de greseala a spaniolului in primele sase partide, care reprezinta accederea acestuia in ultimul act , comparativ cu valoarea cotei oferite de bookmakeri, am convingerea ca ibericul nu poate rata marea finala.

Vamos Rafa!!!

 

 

Casa de pariuri : Betfair

Pronostic          : Rafael Nadal - Ajunge in finala

Cota                  : 1.44

 

Miza o veti stabili voi, eu nu o sa va sfatuiesc din acest punct de vedere.

Doar daca aveti nevoie si de parerea mea imi puteti lasa mesaj si putem dezbate pe tema pronosticului.

Voi selecta de fiecare data 10 ron si asta doar pentru a oferi o mostra a biletului respectiv.

Sper sa fie o alegere inspirata!

Succes si NU pariati mai mult decat va permiteti sa pierdeti!

 

 

Plaseaza acest bilet la BetFair

Cota
1.44
BetFair
L1160655W000329
Bonus
Ultimele pariuri
sambata,  24 august 2019
vineri,  23 august 2019
vineri,  23 august 2019
joi,  22 august 2019
marti,  20 august 2019