Ponturi Pariuri Valladolid v Villareal Primera Division 08 februarie 2019

Publicat: vineri,  08 februarie 2019,  de Catalin Andrei Stoenescu
Ponturi Pariuri Valladolid v Villareal Primera Division 08 februarie 2019

Vom fi martorii unei etape cu meciuri foarte interesante in acest weekend si o sa fac tot posibilul sa profitam de acest lucru.

Ponturi Pariuri Valladolid v Villareal Primera Division 08 februarie 2019

Date statistice Valladolid v Villareal

O sa incept analiza cu oaspetii de astazi care, s-au descurcat mai bine pe teren strain decat acasa in aceasta editie de campionat insa acum se zbat in zona nisipurilor miscatoare;din punctul meu de vedere cu sanse considerabile sa joace in Segunda din sezonul urmator. Chiar daca numele care compun lotul lui Javi Calleja nu arata rau pe hartie,acestia nu reusesc sa arate ca o echipa care merita sa ramana in prima liga iar prestatiile din ultima vreme sunt de-a dreptul dezamagitoare; nu mai departe de ultima etapa, au condus cu scorul de 2-0 pe teren propriu impotriva unei echipe la fel de modeste din punctul meu de vedere, insa in final s-au multumit cu un singur punct adaugat in clasament.
 
Castilienii nu sunt nici ei departe de zona fierbinte a clasamentului,insa pentru o nou promovata parcursul este unul oarecum normal si cred ca pretentiile nu erau foarte mari la inceputul sezonului, iar brazilianul Ronaldo (detinatorul clubului) ar fi multumit daca, in sezonul urmator ehipa sa va evolua tot in Primera.
 
Cu siguranta vom avea o partida echilibrata, in care trupa submarinului galben nu vizeaza doar vizita in orasul castilian, ci probabil cele trei puncte puse in joc.
 
Centralul partidei face parte din categoria arbitrilor cu experienta la nivelul primei ligi spaniole si cu siguranta va trata aceasta partida precum un meci cu o miza ridicata. Vom avea parte de dueluri barbatesti iar analiza mea indica faptul caci centralul confruntarii va fi "obligat" sa bage mana in buzunar si sa acorde avertismentele cuvenite; ultimele prestatii ale centralului nu au fost foarte bogate in avertismente insa consider ca de data aceasta deznodamantul va fi altul.
 
BetFair
L1160655W000329
Bonus

Miza o veti stabili voi, eu nu o sa va sfatuiesc din acest punct de vedere; doar daca aveti nevoie si de parerea mea imi puteti lasa mesaj si pot sa imi expun punctul de vedere. Voi selecta de fiecare data 10 ron si asta doar pentru a oferi o mostra a biletului respectiv.
 
Sper sa fie o alegere inspirata!
 
Succes si NU pariati mai mult decat va permiteti sa pierdeti!

Ultimele pariuri
marti,  20 august 2019
luni,  19 august 2019
sambata,  17 august 2019
miercuri,  14 august 2019