Paris Roubaix 2019

Publicat: duminica,  14 aprilie 2019,  de Cătălin Andrei
Admiral
L1172564W000756
Bonus

Cea de-a doua propunere pentru astazi vine din ciclism.In mai putin de doua ore vom asista la startul editiei cu numarul 117 al acestei Curse Monument.

Este o cursa mai stransa ca niciodata.Niciunul dintre rutieri nu poate fi considerat favorit cert;niciunul nu trece printr-o forma care sa ii acordea dreptul sa se considere principal favorit.Cursa se anunta una foarte interesanta iar zonele cu piata cubica sunt 29 la numar. Sunte cateva zone "cheie" pe care rutierii trebuie sa le parcurga si unde se pot realiza diferente. Printre acestea se numara  sectorul : Trouée d’Arenberg si Mons-en-Pévèle.Dezondamantul il vom afla pe velodromul din Roubaix in jurul orei 18:30 ora Romaniei, atunci cand rutierii sunt asteptati sa ajunga la finish.

Slovacul Peter Sagan este recomandarea mea pentru aceasta editie de Paris Roubaix.Chiar daca forma nu il recomanda, consider ca orgoliul de a demonstra ca primavara este anotimpul sau preferat in ceea ce priveste succesele in cadrul curselor, il va propulsa catre victorie pe Sagan, asa cum s-a intamplat si anul trecut.

Un articol amplu legat de aceasta cursa fabuloasa poate fi citit, accesand link-ul urmator :https://www.ponturisipariuri.com/articol/paris-roubaix-2019

Incepand cu ora 12:00 , adica in aproximativ 90 de minute va invit sa urmarim integral in transmisiune directa pe Eurosport aceasta cursa plina de dramatism si imprevizibil care ne va tine cu sufletul la gura in fata televizorului pentru aproximativ 6 ore si jumatate.

Victorie Sagan - cota 6.5 - Unibet

Vizionare placuta!

Plaseaza acest bilet la Unibet

Cota
6.5
Ultimele pariuri
vineri,  19 iulie 2019