Meciul Zilei & Cristian Ionut (12.07.2019

Publicat: vineri,  12 iulie 2019,  de Ionuț Cristian
NetBet
L1160651W000195
Bonus

   Meciul Zilei 

   Salutare!

   Mizam pe semifinalele turneului de la Wimbledon unde se întâlnesc fata in fata Rafael Nadal si Roger Federer,doi dintre cei mai mari rivali ai tenisului,meci ce se disputa pe arena centrală după ora 17:00,ora României .

   Este întâlnirea cu numărul 40 între cei doi,iar scorul este de 24-15 la intâlnirile directe favorabile lui Rafael Nadal,iar pe iaraba de la Wimbledon nu sau mai întâlnit din 2008,finala pe care a câștigat-o Nadal. Practic au fost trei finale la Wimbledon între cei doi,in 2006,2007,2008,iar Nadal sa impus doar in ultima.

   Cei doi sau întâlnit recent fata in fata la Openul de la Paris in semifinale unde se impunea Nadal in 3 seturi.

   Rafa este pt al doilea an consecutiv in semifinale turneului de la Londra,iar forma lui este una impresionanta in acest sezon cu titlu la Roma și Roland Garos,iar aceasta forma din acest sezon ia asigurat calificarea matematica la Turneul Campionilor din acest sezon in Noiembrie,iar pe tablaoul de la Londra a avut cel mai dificil tablou,trecând pe rând de Sugita,Kyrgios,Tsonga,Sousa și Querrey iar in semifinale îl întâlneste pe Federer,cedând un singur set in turul 2 cu Kyrgios .

     Declarația lui Rafael Nadal:

    "Acest meci înseamnă mult pentru mine, probabil şi pentru el. Este o situaţie unică. Sunt nerăbdător să revin pe teren alături de el, aici, după 11 ani. O spun mereu: oportunităţile de a juca unul împotriva celuialt sunt tot mai puţine, dar iată că acum suntem aici şi mâine avem şansa unui nou duel. Voi juca împotriva celui care este, probabil, cel mai bun jucător din toate timpurile pe această suprafaţă, aşa că va trebui să joc cel mai bun tenis al meu pentru a avea o şansă să merg în finală. Ultimele două luni au fost foarte pozitive pentru mine şi cred că şi pentru Roger, pentru că a făcut semifinală la Roland Garros şi a câştigat la Halle. Acum, semifinale aici. Asta ne face să jucăm mai departe, pentru că simţim că ne putem bate pentru marile trofee"     

  Roger Federer se afla pt a 12- a oară in careul de asi de la Wimbledon și este deținător a 20 de turnee de Grand Slam in timp ce Nadal se afla pe locul 2 cu 18 turnee de Grand Slam,iar la Wimbledon Federer deține recordul absolut de 8 titluri pe iarba londoneză .Roger Federer traversează o forma foarte buna pe iarba in acest sezon cu 10 meciuri câștigate pe iarba din tot atâtea disputate și un titlu la Hale intr-o final cu David Goffin,iar la turneul de la Wimbledon a stabilit un nou record;100 de victorii la același turneu de Mare Șlem,după ultima partida disputata cu Nishikori.

    Declarația lui Roger Federer :

   "Este un meci special. În 2008 a fost un meci lung de tot, am terminat târziu, îţi venea să spui că am mutat aici finala de la Roland Garros. Rafa şi-a schimbat mult jocul de-a lungul anilor. Este incredibil cum a reuşit să rămână sănătos, când i s-a spus de atâtea ori că este terminat. Mi s-a spus şi mie acelaşi lucru începând cu 2009. Suntem aici. El loveşte acum mult mai bine cu serviciul, la început miza foarte mult pe serviciu slice spre rever. A evoluat, iar meciurile noastre s-au schimbat".    

  Opinia lui Mats Wilander (expertul Eurosport)

"Tenisul masculin s-a schimbat. Toată lumea loveşte mai tare, Nadal loveşte mai tare şi mai plat acum. Nu cred că vom mai vedea atâtea schimburi lungi de mingi. Primul serviciu al lui Roger este o armă importantă şi de ea va depinde foarte mult soarta meciului. Nadal nu poate obţine la fel de multe puncte direct din serviciu, însă felul în care a returnat la Wimbledon 2019 a fost impresionant. Prima lovitură în schimb, primele lovituri vor conta enorm. De partea cealaltă, Bautista Agut nu ştiu dacă poate să îl învingă pe Djokovic, dar cu siguranţă poate provoca un meci lung"

   Pariul meu pt aceasta partida este victorie Rafael Nadal .

Plaseaza acest bilet la Betano

Cota
1.8
Ultimele pariuri
marti,  22 octombrie 2019