Cota 2Betano

Cota doi Liga 1 & Cristian Ionut (21.07.2019)

Publicat: duminica,  21 iulie 2019,  de Ionuț Cristian

  Cota doi Liga 1

  Salutare!

  Pentru Dubla de azi voi miza pe un singur eveniment și anume întâlnirea dintre Dinamo București și Universitaea Craiova meci ce se disputa de la ora 21:00 ora României pe Arena Naționala unde se așteaptă peste 15000 de fani in tribuna.

   Fanii lui Dinamo au suportat greu înfrângerea de la Ovidiu,intrând pe teren la 3-0 pt Viitorul,iar o înfrângere azi cu Craiova,se va solda cu posibile demisii,fanii cerând de altfel demisia in timpul meciului de la Ovidiu a lui Neagoe.

   Iată ce a declarat antrenorul gazdelor Eugen Neagoe conform Digi Sport:

 "Sunt convins că băieţii sunt puternici, au dat dovadă de asta, sunt convins că vor arăta altceva cu Craiova pentru că sunt în stare. Vor fi schimbări, dar veţi vedea. Important este că toţi sunt valizi şi vom decide care sunt cei 18 pe care îi vom trece pe foaia de joc.

Prima repriză (n.r. Viitorul-Dinamo 5-0) nu a fost una foarte rea, cred că noi am controlat jocul. După ce am primit golul doi, am greşit foarte mult. Problema a fost psihică. Cu Universitatea nu e niciun meci special. Vreau să luăm cele 3 puncte. Am fost de foarte multe ori adversarul Craiovei şi nu este ceva nou pentru mine"

   Universitaea Craiova suferă la nivelul lotului,având probleme reale in defensiva,fiind nevoiți sa utilizeze alta formula de start,având probleme și cu jucatorii U21,Mihăilă și Baicu sunt indisponibili,iar la returul cu Sabail din Europa League Gardos și Kelic sau accidentat in timp ce Ferreira,un alt stoper este accidentat.

   Universitatea Craiova a câștigat ambele meciuri din Europa League cu scorul de 3-2,lucru consemnat și pe plan intern cu Academica Clinceni in prima etapa.

   Pariul meu pt acest meci este de minim 3 goluri in meci,lucru care sa întâmplat in 5 meciuri din 6 dispute între aceste doua echipe.Craiova suferă in defensiva având indisponibili titularii de pe linia de fund a apărării iar un eventual rezultat negativ din partea lui Dinamo ar agita și mai mult spiritele pe Arena Naționala,iar fanii nu ar mai suporta o noua umilința și sar putea lasa mai rău decât la Ovidiu.

   Pariați responsabil!

Plaseaza acest bilet la Betano

Cota
2.12
Superbet
L1160659W000328
Bonus
Ultimele pariuri
vineri,  14 mai 2021
miercuri,  12 mai 2021
marti,  11 mai 2021
luni,  10 mai 2021