Ponturi Pariuri Tenis ATP Roma : Borna Coric vs Cameron Norrie 14 mai 2019

Publicat: marti,  14 mai 2019,  de Cătălin Andrei
Ponturi Pariuri Tenis ATP Roma : Borna Coric vs Cameron Norrie 14 mai 2019
ATP Masters Roma (zgura) : 14/05/2019
 
Partida : Borna Coric - Cameron Norrie
 
Nu inainte de ora 20:00
 
1/16 finale
Ponturi Pariuri Tenis ATP Roma : Borna Coric vs Cameron Norrie 14 mai 2019

Date statistice de luat in calcul inaintea partidei

Propunerea zilei de astazi vine de la Roma, acolo unde pe zgura locala se vor infrunta doi jucatori din noul val.Chiar daca la prima vedere britanicul pleaca cu sansa a doua,Coric nu va avea un meci usor din punctul meu de vedere.
 
Cameron se descurca foarte bine chiar si pe suprafetele mai putin rapide.Cei doi s-au mai intalnit o singura data, anul trecut pe hard la Shenzen;Borna a fost cotat mare favorit in confruntarea respectiva insa britanicul a reusit sa faca un meci solid si a obtinut victoria in minimum de seturi.
 
Norrie este la a patra partida in ultimele zile pe aceasta suprafata deoarece a participat in calificari acolo unde a trecut de Gojowczyk si Jarry iar in primul tur l-a intalnit pe Millman pe care l-a depasit in trei seturi dupa un meci cu multe rasturnari de situatie.
 
Coric este un jucator solid caruia i se potrivesc toate suprafetele insa cota ofertita de bookmakeri pentru aceasta confruntare este usor exagerata din perspectiva mea iar acest lucru ma impinge spre a-i acorda lui Norrie un avantaj de 4 game-uri pe care nadajduiesc ca nu-l va risipi.
 
Let's go Cameron!