305

Meciuri de top din Catalonia și Renania de Nord-Westfalia!Doua dintre cele mai importante meciurile ale zilei se vor desfasura pe Camp Nou din Barcelona, respectiv Westfalenstadion din Dortmund.

Este vorba de Barcelona- Inter si Dortmund-Atletico Madrid, meciuri pentru care Winmasters a pregatit o multime de optiuni de pariere, care va sunt prezentate mai jos:

Liga Campionilor UEFA revine Miercuri, 24.10.2018 promițând să găzduiască noi aventuri fotbalistice! Programul de azi include două super-meciuri din lupta pentru primele locuri în  grupele A și B. Barcelona primește pe teren propriu viziata lui Inter Milano, iar Dortmund și Atletico se vor lupta pentru poziția de top din grupa a în Signal Iduna Park!

winmasters.ro  oferă peste 300 de tipuri de pariere pe rezultat la pauză, goluri, intervalul primului gol, oferind cote incredibile! Profitați acum de super-cote și măriți-vă câștigurile cu următoarele tipuri de pariere:

De asemenea, winmasters.ro oferă o multitudine de tipuri de pariere pe jucători! Pentru a face pariurile mai interesante, dacă Luis Suarez înscrie din afara careului, miza este multiplicată de 9 ori! Un gol din lovitură liberă înscris de Maura Icardi multiplică miza de 14 ori! Dacă Antoine Griezmann înscrie cu capul, miza este multiplicată de 12 ori! Dacă Marco Reus înscrie 2 sau mai multe goluri, miza este multiplicată de 15 ori!


Case de pariuri recomandate