216

"Diavolii Rosii" v "Batrana Doamna", un derby pentru sefie in grupa HCel mai interesant meci al zilei din Liga Campionilor le pune fata in fata pe Manchester United si Juventus, doua dintre cele mai titrate echipe din Europa.
 
Winmasters ofera pentru aceasta partida:

Liga Campionilor revine, promițând să găzduiască noi aventuri fotbalistice! Programul de marți include super-meciul de top din Grupa H, dintre Manchester United și Juventus, disputa desfășurându-se pe Old Trafford. Vor reuși „Diavolii Roșii” să învingă „Bătrâna Doamnă”, ocupând astfel prima poziție în grupă?

winmasters.ro oferă peste 130 de tipuri de pariere pe rezultat la pauză, goluri, intervalul primului gol, oferind cote incredibile! Profitați acum de super-cote și măriți-vă câștigurile cu următoarele tipuri de pariere:

De asemenea, winmasters.ro oferă o multitudine de tipuri de pariere pe jucători! Pentru a face pariurile mai interesante, dacă Ronaldo va înscrie din afara careului vă multiplicați miza de 7 ori! Pe de altă parte, dacă Lukaku marchează cu capul, miza este multiplicată de 8 ori!


Case de pariuri recomandate