114

Cristian Lopez nu a refuzat FCSB! Anunt de ultima ora al lui Gigi Becali.Gigi Becali nu a renuntat la ideea de a aduce un atacant de top la FCSB si a spus ca transferul lui Cristian Lopez (29 de ani) nu a picat, asa cum a spus Nicolae Dica (38 de ani) dupa Derby de România. Latifundiarul a spus ca fostul vârf al celor de la CFR are mai multe oferte si ca asteapta în continuare un raspuns din partea spaniolului.

"Cristian Lopez nu a refuzat înca! A zis ca are si oferte mai mari. Ce este cert este ca noi trebuie sa luam un atacant. O sa vedeti ca echipa asta are viitor. Si la doua noaptea vorbeam aseara despre un atacant, si dupa meci am cautat. Ma gândesc tot timpul la un atacant. De aia am si cerut sa joace Gnohere. Nu vreau un atacant de mare clasa, sunt multumit de Gnohere. Dar, vreau unul care sa-l poata înlocui. Aseara a cerut schimbarea, nu mai putea. Vreau un vârf care sa joace tot meciul, dar sa fie rezerva lui Gnohere. Îmi place mult de el, mai ales ca nu e 100% refacut", a spus Becali, la Pro X.

Lopez cere 25.000 de euro/luna, salariu considerat prea mare de catre Becali. El era rasplatit cu 300.000 de euro-an la Lens, astfel ca nu poate accepta o oferta mai mica. În decizia lui de a "juca tare" la negocieri conteaza si faptul ca are alte variante din Franta, Anglia si Italia.

Becali spera ca vârful sa aleaga în cele din urma echipa sa, mizând ca aceasta e o excelenta rampa de lansare pentru finalul carierei jucatorului. O evolutie buna în tricoul ros-albastru îi poate aduce un contract în tarile arabe, pe multi bani.

„Este real interesul Stelei (n.r. FCSB) pentru Cristian. Este un club mare şi o variantă foarte bună pentru el, dar deocamdată nu am luat nicio decizie. Există oferte şi din Spania, şi din Ligue 1, dar şi de la Aris Salonic. Vom decide în zilele următoare, el va discuta cu familia şi ulterior ne va spune ce ar prefera. Deci săptămâna următoare', a precizat agentul jucătorului

Case de pariuri recomandate