Biletul zileiBundesliga234Superbet

Sâmbăta revenirii în Bundesliga By Raul Pert!

Publicat: joi,  14 mai 2020,  de Pert Raul
Superbet
L1160659W000328
Bonus
Da, da, așteptarea chiar a luat sfârșit! Bundesliga repornește campionatul, o veste excelentă atât pentru microbiști, cât și pentru iubitorii de pariuri sportive! Cu siguranță vom vedea multe meciuri extrem de antrenante, răsturnări de situație, surprize și multă ambiție, căci pauza competițională a scăzut drastic veniturile cluburilor, iar lupta pentru supraviețuirea unui posibil faliment e acerbă!

Da, da, așteptarea chiar a luat sfârșit! Bundesliga repornește campionatul, o veste excelentă atât pentru microbiști, cât și pentru iubitorii de pariuri sportive! Cu siguranță vom vedea multe meciuri extrem de antrenante, răsturnări de situație, surprize și multă ambiție, căci pauza competițională a scăzut drastic veniturile cluburilor, iar lupta pentru supraviețuirea unui posibil faliment e acerbă!

Începând din 16 mai, competiția germană se bucură de un tratament special la toate casele de pariuri, care au sărit cu cote care mai de care mai atractive. Dar noi, jucătorii la pariuri sportive, cum ne decidem ce pronostic să alegem? Mergem pe variante lejere, dar cu câștiguri sigure, sau ne bazăm pe ineditul situației și ne hazardăm la presupuneri riscante, dar cu câștiguri potențiale ridicate? Fiecare e liber să aleagă după nivelul de adrenalină dorit!

Bundesliga să se reia cu etapa a 26-a, cea la care s-a rămas. Bundesliga a suspendat meciurile după ce majoritatea echipelor au jucat 25 de partide. Revenirea se face din punctul în care lupta la titlu se anunță o afacere în patru între Bayern Munchen (55 de puncte), Borussia Dortmund (51 de puncte), RB Leipzig (50 de puncte) și Borussia Monchengladbach (49 de puncte). SC Paderborn 07 și Werder Bremen dețin cele două locuri de retrogradare la 16 și, respectiv, 18 puncte, cu Fortuna Dusseldorf se afla în playoff în retrogradare, la 22 de puncte.

Evident, prima șansă le aparține bavarezilor, care se dezmorțesc, în etapa a 26-a, cu o deplasare în capitală pentru meciul cu Union Berlin. Borussia Dortmund reîncepe cu derby-ul de tradiție contra lui Schalke (sâmbătă, ora 16:30).

Propunem, cu mare curaj reținut, un bilet pentru ziua de sâmbătă:

RB Leipzig o primește sâmbătă pe Freiburg pe Red Bull Arena.

RB Leipzig: O echipă care poate înscrie mai multe goluri într-un joc în mod consecvent, apărarea părea în formă înainte de pauză cu un gol primit în ultimele cinci partide din toată competiția. Apărarea este puternică, mare și rapidă și, atunci când este concentrată, poate fi la fel de bună ca oricare din ligă. Față de Freiburg, care uneori nu reușește să se adune suficient, un gol rapid la început de meci ar putea fi suficient pentru a lua toate cele trei puncte.

Freiburg: Una dintre surprizele sezonului, Freiburg are calitate, dar joacă atât de multe meciuri la limită. Rareori câștigă convingător, câștigând un singur joc prin mai multe goluri de la sfârșitul lunii septembrie. Dar sigur le place unde se află în acest moment, odihnindu-se la doar un punct în spatele ultimului loc din Europa League ocupat în prezent de Schalke. Mersul la Leipzig nu va fi ușor, dar o remiză s-ar simți ca o victorie. Freiburg a primit mai multe goluri în doar una din ultimele cinci partide din ligă.

Pentru acest meci, RB Leipzig vs Freiburg, propun pronosticul Handicap(-2.5) la Superbet cu o cotă de 1.31!

Locul al 14-lea Augsburg întâmpină sâmbătă locul al 7-lea în Bundesliga Wolfsburg, odată cu reluarea sezonului. Nu vor exista fani pe Augsburg Arena, deoarece meciurile cu fani sunt interzise din cauza pandemiei cu coronavirus.

Wolfsburg: A quality defense leads the way here, but the attack may be catching up. A rough patch with seven losses in 10 games ended in late January, and the Wolves enter this game on a six-match unbeaten streak in the league with the attacking scoring more in the last six games (14 goals) than they did in the prior 15 games. Wout Weghorst has been the man, building off his 18-goal campaign last season with 15 already this season. Expect him to get plenty of chances here.

Augsburg: Problema pentru această echipă este destul de simplă - apărarea a fost de toată jena. Primind peste două goluri în fiecare joc, abilitatea de a rămâne pe linia de plutire le poate scăpa adesea printer degete prin primirea timpurie a unui gol și inexistența unui atac corespunzător pentru ripostă. Erorile apărării încep de la mijloc, unde echipa se confruntă adesea cu o mulțime de atacanți, fără sprijin corespunzător în zona mijlocului defensiv. Ei speră că cele două luni de pauză le-a oferit suficient timp pentru a se pregăti să arate că apărarea poate fi cel puțin mediocră.

Wolfsburg: O apărare de calitate conduce calea aici, dar atacul prinde din urmă. O serie dură cu șapte meciuri pierdute în 10 jocuri s-a încheiat la sfârșitul lunii ianuarie, iar Lupii intră în acest joc într-o fază neînvinsă în șase meciuri din ligă, atacând mai mult în ultimele șase jocuri (14 goluri) decât au făcut-o în precedentele 15 jocuri. Wout Weghorst a fost omul momentului, construindu-și campania de 18 goluri în sezonul trecut, cu 15 deja reușite în acest sezon. Mă aștept ca el să aibă multe șanse aici.

Pentru acest meci, Augsburg vs Wolfsburg, propun pronosticul GGsau3+ la Superbet cu o cotă de 1.47!

Borussia Monchengladbach are ochii puși pe calificarea în Liga Campionilor, iar sâmbătă călătoria spre un potențial final în top-4 continuă în timp ce echipa joacă în deplasare la Eintracht Frankfurt.

Eintracht Frankfurt: Această echipă a intrat în pauză cu trei pierderi consecutive, atacul și apărarea arătând consecvent la fel de rău în tot sezonul. Un singur gol reușit în ultimele trei meciuri cu 10 goluri primite, speranța este ca echipa să fie întinerită și reîmprospătată fizic și psihic, și gata să își dea drumul după pauză. După ce a pierdut jucători cheie în vară, precum Luka Jovic, în urma semifinalelor Europa League, clubul nu și-a reconstruit în mod corespunzător echipa și asta s-a văzut. Dar acum are o șansă de îmbunătățire cu o victorie de afirmare.

Borussia Monchengladbach: Cu o singură înfrângere în ultimele șapte meciuri, care a fost în meciul cu Borussia Dortmund, Monchengladbach a fost fantastică, cu un atac stelar care a rupt gura târgului. Unul dintre oamenii cheie a fost Alassane Plea, care în primul sezon la club a marcat 15 goluri. Fostul talent de la Nisa are opt goluri marcate până acum în acest sezon, viteza și puterea sa provocând probleme serioase de apărare. Apărarea lui Eintracht poate lupta cu cineva cu viteza lui Plea, așa că mă aștept ca gazdele să păstreze un mijlocaș potențial mai înfipt decât de obicei pentru a-i face față.

Pentru acest meci, Eintracht Frankfurt vs Borussia Monchengladbach, propun pronosticul GGsau3+ la Superbet cu o cotă de 1.37!

Bonus pana la 500 RON
Cota: 2.64

Despre Superbet

SuperBet este una din cele mai populare case de pariuri în rândul jucătorilor din România și este casa care a plătit cele mai mari câștiguri în 2019! Poți depune și retrage banii atât direct din agentii, cât și online, ai o multitudine de tipuri de pariuri pe care nu le mai găsești în altă parte, transmisiuni live disponibile, dar și un casino online aparte!

SuperBet este prima companie românească premiată 2 ani consecutivi (în 2017 și în 2018) la Central and Eastern European Gaming Conference (C.E.E.G.C.) cu trofeul suprem: Cel Mai Bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est, în baza voturilor pariorilor și profesioniștilor activi în industria de Betting & Gaming din peste 30 de țări. Tot în 2018 a câștigat și premiul Cel Mai Bun Serviciu de Suport Clienți din Europa Centrală și de Est (la C.E.E.G.C. Awards).

Ultimele pariuri
0a8cd5c35c9057bb67bae35b83b173d1.jpg
vineri,  25 septembrie 2020
6c9b549599bd812b182f9c04006ee4e2.jpg
vineri,  25 septembrie 2020
2d39cf69e90b4532006b323326947390.jpg
vineri,  25 septembrie 2020