Biletul zileiSuperbet

Proiect 42 de pasi - Pasul 15

Publicat: vineri,  05 noiembrie 2021,  de Nicolae Vasile
Superbet
L1160659W000328
Bonus
Salutare.Am pregatit un nou bilet cota 40+ pentru acest weekend, care se sfârșește luni, odată cu meciul Rapidului de la Clinceni.

Formula 1

M.Verstappen este favorit cert pentru cursa din Mexic.
Acesta a câștigat  in doua randuri Marele premiu al Mexicului.
Fiind unul din circuitele sale favorite, Verstappen are o cota mica de a ocupa prima poziție în calificari.

Superbet ne ofera o cota de 1.67 pentru locul 1 in Calificari, ocupat de  reprezentatul lui Red Bull.
 

Anadolu Efes vs Zenit St Petersburg (EUROLIGA BASCHET  MASCULIN)

Jordan Loyd este principalul marcator al celor de la Zenit.
Se afla pe teren in medie 24 minute pe joc.

Media sa de puncte inscrise pe meci, in sezonul trecut a fost de 17,3, iar in acest sezon de  13.7 .

Este principalul executant de aruncările libere al echipei, asa ca un total  de peste 11.5 puncte are  sanse mari de reusita, dupa părerea mea.

Cota este de 1.45 la Superbet.

 

In continuare găsiți meciuri analizate, cu pronosticuri realiste.

 

MAI JOS VA LAS DETALIILE PROIECTULUI:

#SEZONUL 8- PASUL 15

La fel ca si voi, pariez aproape  zilnic pe lângă biletele mele scurte cota 2-3 si cate un bilet  care sa mi aduca un profit mai mare, ca asa e omul ii place sa se îmbogățească peste  noapte...
Totusi  vreau sa incerc sa devin din ce in ce mai  "profesionist " atunci când pariez proprii bani asa ca am decis sa mi creez o strategie care sa ma ajute sa  nu mai arunc chiar asa usor  acei 5 -10 lei  care îi atribui pt un bilet mai îndrăzneț.
Prima regula  pe care mi am impus o este sa nu ma mai gandesc la câștiguri fabuloase peste noapte si sa incerc sa pariez cu cap !
Așadar ma voi mulțumi sa castig  si sume mai mici dar sper eu mai dese!

Multi dintre noi pariem lunar  aproape  350 lei , iar pana sa reusim sa prindem un bilet de cota 50 sau mai mult  trec si 2-3 luni, iar atunci când îl prindem suntem fericiti.
Deși noi am castigat un bilet de  500-600 lei dar de cele mai multe ori pana am  ajuns sa luam acești bani am #investit 800-900 lei  in  cele pierdute .

#Strategia mea este foarte simpla si am nevoie de un buget total de 395 de lei care sa  mi acopere 42 de bilete  !

Partea buna e ca nu trebuie sa am toată #banca  la inceput, așadar voi începe cu o sumă de doar 2 lei pe cota 50  10 pasi apoi trec la etapa a 2 a cu 3 lei pe o cota mai mică 40, apoi măresc miză la 5 scad din nou cota...etc (vezi tabeleul)

Aceasta strategie in cazul unei reusite , pe lângă banii recuperati ne va oferi câștiguri  intre  50 si 205  lei in functie de pasul la care vom castiga biletul.

Pentru a avea succes este nevoie de răbdare,  perseverență si bineinteles  sa nu  ma abat de la strategie pe parcurs, respectând întocmai mizele!
#Pentru  ca vreau sa mi sporesc sansele voi evita pronosticuri care  ascund   2 pariuri in unul singur  gen : 1&3+  , 1x & 2-5 goluri.
De asemenea voi incerca sa evit pariurile  cu 3 variante gen 1  X  2    și ma voi axa pe variantele care imi aduc la fiecare pronostic sanse de 50 % sa fie castigator, gen : 2+ , peste/sub  alături de clasicele speciale  si GG ...

Haideți să nu aruncam  cu banii in stanga si n dreapta ca nu suntem milionari.

Sa incercam sa pariem cu cap, sa  ne crestem sansele din start prin pronosticurile de pe bilet... Exemplu : 1x & 2+    aceasta varianta #ascunde practic 2 pariuri,asa ca la 10 evenimente pe bilet de genul ai "jucat 20 de meciuri pe bilet...

Sa avem mare grija  la sumele pariate,iar atunci când câștigăm un bilet, sa avem profit.
Banii se fac cu  răbdare, asa ca fiti cu ochii pe mine, iar eu voi fi cu ochii pe toate meciurile bune de pariat!

Biletul îl voi juca la Superbet, deoarece este o casa de pariuri foarte raspandita in toată tara, iar foarte multi pariori prefera aceasta casa  de pariuri.

Mizele se pot  modifica in functie de bugetul pe care îl dețineți.

Pariati responsabil,pariati cu cap, dar mai ales, pariati doar atat cat va permiteți sa suportați pierderea.

 

CADOU !!! 44 RON CASH + 222 Rotiri fără DEPUNERE la Superbet, doar pentru clienții noi!!!

Deschide cont nou aici https://bit.ly/N-V44Cash222Rotiri

Validează contul nou deschis trimiț

 

Bonus pana la 500 RON
Cota: 40

Despre Superbet

SuperBet este una din cele mai populare case de pariuri în rândul jucătorilor din România și este casa care a plătit cele mai mari câștiguri în 2019! Poți depune și retrage banii atât direct din agentii, cât și online, ai o multitudine de tipuri de pariuri pe care nu le mai găsești în altă parte, transmisiuni live disponibile, dar și un casino online aparte!

SuperBet este prima companie românească premiată 2 ani consecutivi (în 2017 și în 2018) la Central and Eastern European Gaming Conference (C.E.E.G.C.) cu trofeul suprem: Cel Mai Bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est, în baza voturilor pariorilor și profesioniștilor activi în industria de Betting & Gaming din peste 30 de țări. Tot în 2018 a câștigat și premiul Cel Mai Bun Serviciu de Suport Clienți din Europa Centrală și de Est (la C.E.E.G.C. Awards).

Ultimele pariuri
joi,  02 decembrie 2021
miercuri,  01 decembrie 2021
marti,  30 noiembrie 2021
luni,  29 noiembrie 2021
duminica,  28 noiembrie 2021