Biletul zileiSuperbet

Proiect 42 de pasi - Pasul 10

Publicat: marti,  26 octombrie 2021,  de Nicolae Vasile
Superbet
L1160659W000328
Bonus
Salutare prieteni și bine v am regasit. Am pregatit un nou bilet cota 50, cu pronosticuri mixte din fotbal, tenis, handbal si chiar polo.

Astra vs Petrolul Ploiești

Astra

Fosta campioana se afla  in degringolada, fără  un viitor clar si multa incertitudine la nivel de lot.
Ocupa penultima poziție în  Liga a doua, cu doar 3 puncte obținute dupa 11 jocuri.

Petrolul Ploiești
 
Gazarii au un start excelent in acest sezon cu 30 de puncte adunate în 11 etape.

Golaverajul este  unul formidabil 27-2.

Avand in vedere si rivalitatea dintre cele doua, petroliștii nu pot rata sansa de a ingropa si mai rau echipa lui Ioan Niculae.

Pronostic: Petrolul castiga minim o repriza. Cota 1.32 la Superbet.
 

Freiburg vs Furth (Bundesliga)

Freiburg  are un start bun, dupa 9 etape se claseaza pe locul 3 cu 19 puncte si golaveraj pozitiv 14 -6.

Furth

Noua promovata se pare ca nu e încă pregătită pt pri.a divizie.
Dupa 9 etape a obtinut un singur punct  si are un golaveraj rușinos 6-24.

Duel

Asadar Freiburg  echipa cu cea mai buna aparare din  Bundesliga,  intalneste echipa cu cea mai slaba aparare si al 2 lea cel mai slab atac.

Pronosticul meu vin logic, Freiburg  victorie la o cota inca frumoasa  de 1.45.

 

In continuare găsiți meciuri analizate , cu pronosticuri realiste.

 

"PROIECTUL 42 DE PASI" CASTIGATOR  5 SEZOANE CONSECUTIVE

MAI STAM DOAR IN TOTTENHAM  SA CASTIGE MAINE O REPRIZA

O INTREBARE LA CARE VREAU SA RASPUNDETI  TOTI:

VRETI SA MARIM MIZELE SAU SA RAMANA CUM ERAU?

MAI JOS VA LAS DETALIILE PROIECTULUI:

 

Mai jos aveți detaliile proiectului:

 

Numele meu este Nicolae Vasile.


Probabil unii dintre  voi ma cunosc de câțiva ani, pentru meciurile analizate si argumentate  pe care le postez precum : #Biletulzilei & Meciul zilei #BILETULCOTA50+  sau  #Proiectul 2 #goluri #în #prima #repriză !

 La fel ca si voi, pariez aproape  zilnic pe lângă biletele mele scurte cota 2-3 si cate un bilet  care sa mi aduca un profit mai mare, ca asa e omul ii place sa se îmbogățească peste  noapte...
Totusi  vreau sa incerc sa devin din ce in ce mai  "profesionist " atunci când pariez proprii bani asa ca am decis sa mi creez o strategie care sa ma ajute sa  nu mai arunc chiar asa usor  acei 5 -10 lei  care îi atribui pt un bilet mai îndrăzneț.

Prima regula  pe care mi am impus o este sa nu ma mai gandesc la câștiguri fabuloase peste noapte si sa incerc sa pariez cu cap !

Așadar ma voi mulțumi sa castig  si sume mai mici dar sper eu mai dese!

Multi dintre noi pariem lunar  aproape  350 lei , iar pana sa reusim sa prindem un bilet de cota 50 sau mai mult  trec si 2-3 luni, iar atunci când îl prindem suntem fericiti.

Deși noi am castigat un bilet de  500-600 lei dar de cele mai multe ori pana am  ajuns sa luam acești bani am #investit 800-900 lei  in  cele pierdute .

#Strategia mea este foarte simpla si am nevoie de un buget total de 395 de lei care sa  mi acopere 42 de bilete  !

Partea buna e ca nu trebuie sa am toată #banca  la inceput, așadar voi începe cu o sumă de doar 2 lei pe cota 50  10 pasi apoi trec la etapa a 2 a cu 3 lei pe o cota mai mică 40, apoi măresc miză la 5 scad din nou cota...etc (vezi tabeleul)

Aceasta strategie in cazul unei reusite , pe lângă banii recuperati ne va oferi câștiguri  intre  50 si 205  lei in functie de pasul la care vom castiga biletul.

Pentru a avea succes este nevoie de răbdare,  perseverență si bineinteles  sa nu  ma abat de la strategie pe parcurs, respectând întocmai mizele!

 #Pentru  ca vreau sa mi sporesc sansele voi evita pronosticuri care  ascund   2 pariuri in unul singur  gen : 1&3+  , 1x & 2-5 goluri.

De asemenea voi incerca sa evit pariurile  cu 3 variante gen 1  X  2    și ma voi axa pe variantele care imi aduc la fiecare pronostic sanse de 50 % sa fie castigator, gen : 2+ , peste/sub  alături de clasicele speciale  si GG ...

Haideți să nu aruncam  cu banii in stanga si n dreapta ca nu suntem milionari.

Sa incercam sa pariem cu cap, sa  ne crestem sansele din start prin pronosticurile de pe bilet... Exemplu : 1x & 2+    aceasta varianta #ascunde practic 2 pariuri,asa ca la 10 evenimente pe bilet de genul ai "jucat 20 de meciuri pe bilet...

Sa avem mare grija  la sumele pariate,iar atunci când câștigăm un bilet, sa avem profit.
Banii se fac cu  răbdare, asa ca fiti cu ochii pe mine, iar eu voi fi cu ochii pe toate meciurile bune de pariat

Biletul îl voi juca la Superbet, deoarece este o casa de pariuri foarte raspandita in toată tara, iar foarte multi pariori prefera aceasta casa  de pariuri.

Mizele se pot  modifica in functie de bugetul pe care îl dețineți.

Pariati responsabil,pariati cu cap, dar mai ales, pariati doar atat cat va permiteți sa suportați pierderea.

 

Bonus pana la 500 RON
Cota: 52.75

Despre Superbet

SuperBet este una din cele mai populare case de pariuri în rândul jucătorilor din România și este casa care a plătit cele mai mari câștiguri în 2019! Poți depune și retrage banii atât direct din agentii, cât și online, ai o multitudine de tipuri de pariuri pe care nu le mai găsești în altă parte, transmisiuni live disponibile, dar și un casino online aparte!

SuperBet este prima companie românească premiată 2 ani consecutivi (în 2017 și în 2018) la Central and Eastern European Gaming Conference (C.E.E.G.C.) cu trofeul suprem: Cel Mai Bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est, în baza voturilor pariorilor și profesioniștilor activi în industria de Betting & Gaming din peste 30 de țări. Tot în 2018 a câștigat și premiul Cel Mai Bun Serviciu de Suport Clienți din Europa Centrală și de Est (la C.E.E.G.C. Awards).

Ultimele pariuri
joi,  02 decembrie 2021
miercuri,  01 decembrie 2021
marti,  30 noiembrie 2021
luni,  29 noiembrie 2021
duminica,  28 noiembrie 2021