Pariuri Biletul Zilei Superbet - Cupa Africii pe Natiuni

Publicat: sambata,  06 iulie 2019,  de Pert Raul
Superbet
L1160659W000328
Bonus
Biletul Zilei ne aduce in prim plan doua meciuri din optimile de finala de la Cupa Africii pe Natiuni dintre, Nigeria - Camerun si Egipt - Africa de Sud, meciuri ce se vor juca azi 06 iulie 2019 incepand cu orele 19:00 si 22:00.

 

Ponturi Pariuri Biletul Zilei, Cupa Africii pe Natiuni

Nigeria vs Camerun

Nigeria si Camerun se intalnesc in primul meci din optimile de finala de la Cupa Africii pe Natiuni, intr-o partida ce se va juca azi 06 iulie 2019 incepand cu orele 19:00.

Cele doua echipe au o forma de joc apropiata. Ultimul meci dintre cele doua echipe a fost in 2014 in calificarile pentru Cupa Mondiala unde meciul s-a terminat cu o remiza 1-1.

Nigeria a avut in ultimele 7 meciuri jucate, 4 victorii dintre care doua in Cupa Africii pe Natiuni, 2 infrnageri ultima in fata Madagascarului in grupa Cupei Africii pe Natiuni si o remiza cu Zimbabwe.

De cealalta parte Camerunul a avut in ultimele 7 meciuri jucate 3 victorii din care una in grupa Cupei Africii pe Natiuni, 3 remize din care doua in grupa de la aceasta competitie si o infrnagere intr-un amical cu Brazilia.

Pentru acest meci voi merge pe pronosticul de X2 sansa dubla Camerun pentru o cota de 1.47 oferita de Superbet.

Primele 3 depozite îți aduc bonusuri de până la 500 lei! Bucură-te de noul tău cont de pariuri online cu bonusul uriaș care te așteaptă!

Egipt vs Africa de Sud

Egiptul si Africa de Sud se intalnesc in optimile de finala ale Cupei Africii pe Natiuni, intr-un meci ce se va juca azi 06 iulie 2019 incepand cu orele 22:00.

Cele doua echipe au o forma de joc buna, insa dintre ele Egiptul are cea mai buna forma de joc castigand toate meciurile din grupa de la Cupa Africii. Cele doua s-au mai intalnit de doua ori pana acum iar victoriile sunt impartite egal.

Egiptul a avut un parcurs foarte bun in grupa, a batut tot iar in ultimele 7 meciuri jucate pe langa cele 3 victorii din grupa mai au 2 victorii, o infrangere cu Nigeria si o remiza.

De cealalta parte Africa de Sud a reusit sa stranga in ultimele 7 meciuri 3 victorii din care doar una in grupele competitiei, 2 infranageri in grupele Cupei Africii si 2 remize.

Pentru acest meci voi merge pe pronosticul de victorie Egipt pentru Super Cota de la Superbet de 1.65. 

Pariu Combinat X2 si 1 (Sansa Dubla Camerun si Victorie Egypt)
Bonus pana la 500 RON
Cota: 2.43

Despre Superbet

SuperBet este una din cele mai populare case de pariuri în rândul jucătorilor din România și este casa care a plătit cele mai mari câștiguri în 2019! Poți depune și retrage banii atât direct din agentii, cât și online, ai o multitudine de tipuri de pariuri pe care nu le mai găsești în altă parte, transmisiuni live disponibile, dar și un casino online aparte!

SuperBet este prima companie românească premiată 2 ani consecutivi (în 2017 și în 2018) la Central and Eastern European Gaming Conference (C.E.E.G.C.) cu trofeul suprem: Cel Mai Bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est, în baza voturilor pariorilor și profesioniștilor activi în industria de Betting & Gaming din peste 30 de țări. Tot în 2018 a câștigat și premiul Cel Mai Bun Serviciu de Suport Clienți din Europa Centrală și de Est (la C.E.E.G.C. Awards).

Ultimele pariuri
vineri,  22 mai 2020