Pariuri Biletul Zilei - Cupa Africii pe Natiuni

Publicat: marti,  25 iunie 2019,  de Pert Raul
Superbet
L1160659W000328
Bonus
Biletul Zilei de la Superbet ne aduce in prim plan doua meciuri din Cupa Africii pe Natiuni, ce se vor juca Miercuri 26 iunie 2019, meciul dintre Uganda vs Zimbabwe de la ora 20:00 si Egipt vs RD Congo de la orele 22:00.

 

Uganda vs Zimbabwe

Cele doua se intalnesc in etapa a 2a din Grupa A a Cupei Africii pe Natiuni, dupa un prim meci din grupa in care Uganda s-a impus in fata RD Congo cu scorul de 2-0, iar Zimbabwe a pierdut in fata Egiptului cu scorul de 1-0. 

Asadar dupa aceasta prima runda Uganda se afla pe primul loc in grupa cu un total de 3 puncte si un golaveraj pozitiv fata de Egipt care si ei au castigat primul meci. Uganda are o forma medie de joc avand in ultimele 6 meciuri doar 2 victorii, 3 infrangeri si o remiza in fata Turmekistanului.

Zimbabwe are o forma buna de joc, acestia au castigat in ultimele 6 meciuri 3 din ele, au 2 infrangeri si o remiza in fata Nigeriei.

Ultimul meci dintre cele doua s-a disputat in 2016, intr-un amical in care Zimbabwe s-a impus cu scorul de 2-0 in fata Ugandei.

Pronostic Ponturi Pariuri - concluzii despre meci

Desi Uganda se afla pe primul loc dupa prima runda, cred ca echipa Zimbabwei este o echipa puternica si poate castiga acest meci. Voi merge pe pronosticul de X2, egal sau castiga Zimbabwe pentru o cota de 1.53 oferita de Superbet.

Primele 3 depozite îți aduc bonusuri de până la 500 lei! Bucură-te de noul tău cont de pariuri online cu bonusul uriaș care te așteaptă!

 

Egipt vs RD Congo

Cele doua echipe se intalnesc de asemenea in rund a 2a din Grupa A a Cupei Africii pe Natiuni, dupa un prim meci pe care Egiptul la castigat in fata lui Zimbabwe, iar RD Congo a inceput aceasta grupa cu o infrangere suferita in fata Ugandei cu scorul de 0-2.

Egiptul are o foarte buna forma de joc, castigand meciul din debutul acestei grupe, de asemenea avand in ultimele 6 meciuri 4 victorii, o remiza si o infrangere in fata Nigeriei.

RD Congo nu are o forma de joc asa buna, debutul acestei grupe l-a pierdut in fata Ugandei, iar in ultimele 6 meciuri jucate de acestia au avut o singura victorie in fata lui Liberia si mai au 4 remize si o infrangere de care am amintit mai sus.

Pronostic Ponturi Pariuri - concluzii despre meci

Pentru acest meci voi miza pe victoria Egiptului, avand o echipa foarte in forma castigand mult in ultimele meciuri si cred ca vor vrea sa preia conducere acestei grupe din cadrul Cupei Africii pe Natiuni. Cota oferita de Superbet pentru aceste pronostic este de 1.43.

Incearca Aici si alte Pronosticuri si Cote pentru Biletul Zilei de la Superbet

Pariu Combinat (Sansa dubla Zimbabwe si Victorie Egipt)
Bonus pana la 500 RON
Cota: 2.19

Despre Superbet

SuperBet este una din cele mai populare case de pariuri în rândul jucătorilor din România și este casa care a plătit cele mai mari câștiguri în 2019! Poți depune și retrage banii atât direct din agentii, cât și online, ai o multitudine de tipuri de pariuri pe care nu le mai găsești în altă parte, transmisiuni live disponibile, dar și un casino online aparte!

SuperBet este prima companie românească premiată 2 ani consecutivi (în 2017 și în 2018) la Central and Eastern European Gaming Conference (C.E.E.G.C.) cu trofeul suprem: Cel Mai Bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est, în baza voturilor pariorilor și profesioniștilor activi în industria de Betting & Gaming din peste 30 de țări. Tot în 2018 a câștigat și premiul Cel Mai Bun Serviciu de Suport Clienți din Europa Centrală și de Est (la C.E.E.G.C. Awards).

Ultimele pariuri
vineri,  22 mai 2020