Pariuri Biletul Zilei - Copa America si Cupa Mondiala Feminina

Publicat: vineri,  28 iunie 2019,  de Florin Craciunescu
Superbet
L1160659W000328
Bonus
Biletul Zilei de la Superbet ne aduce in prim plan doua meciuri din competitii diferite, Copa America si Cupa Mondiala Feminina de Fotbal. Venezuela si Argentina se lupa in playoff-uri iar Franta si SUA in sferturile de finala.

 

Venezuela vs Argentina, Copa America

Venezuela si Argentina se intalnesc Vineri 28 iunie 2019 intr-un meci din playoffurile Copei America, meci ce se va juca de la orele 22:00. 

Venezuela nu are o forma foarte buna de joc insa cu toate astea a avut un parcur bun in grupe avand doua remize, dintre care una cu Brazilia o echipa puternica, si o victorie in fata Boliviei. In ultimul meci care a fost un amical jucat impotriva Argentinei acestia s-au impus cu scorul de 3-1.

Argentina este echipa cotata mai bine din acest duel, avand o echipa mai puternica decat Venezuela. Acestia au inceput cu stangul grupa, pierzand primul meci cu Columbia, dupa care au mai avu o remiza in fata Paraguayului si o victorie in fata Qatarului.

Pe aceasta confruntare voi merge pe pronosticul de handicap (1.5) Venezuela, adica sa nu piardă la 2 goluri diferență in timp regulamentar (90 min)si astfel sa continue seria buna din grupa unde a ramas neinvinsa chiar si dupa meciul cu Brazilia

Primele 3 depozite îți aduc bonusuri de până la 500 lei! Bucură-te de noul tău cont de pariuri online cu bonusul uriaș care te așteaptă!

 

Franta vs SUA, Cupa Mondiala de Fotbal Feminin

Franta si SUA se intalnesc in sferturile de finala ale Cupei Mondiale de Fotbal Feminin, intr-un meci ce se va juca Vineri 28 iunie 2019 incepand cu orele 22:00 pe stadionul Parc des Princes.

Franta are o forma de joc foarte buna, avand 7 victorii in ultimele 7 meciuri disputate. Aceste victorii sunt consecutive iar majoritate din ele au fost chiar la scor.

SUA de asemenea este chipa cu o forma de joc foarte buna, avand si ea in ultimele 7 meciuri jucate tot atatea victorii si tot consecutive. Cea mai categorica vicorie din aceste ultime meciuri ale lui SUA a fost cea impotriva Thailandei unde scorul a fost de 13-0 in favoarea SUA.

Pe acest meci voi merge pe pronosticul de 1X sansa dubla Franta, la timp regulamentar( 90 min) cu SUA....meciul se joaca in Franța

Mai jos gasiti si biletul pentru acest meci

Pariu Combinat
Bonus pana la 500 RON
Cota: 2.38

Despre Superbet

SuperBet este una din cele mai populare case de pariuri în rândul jucătorilor din România și este casa care a plătit cele mai mari câștiguri în 2019! Poți depune și retrage banii atât direct din agentii, cât și online, ai o multitudine de tipuri de pariuri pe care nu le mai găsești în altă parte, transmisiuni live disponibile, dar și un casino online aparte!

SuperBet este prima companie românească premiată 2 ani consecutivi (în 2017 și în 2018) la Central and Eastern European Gaming Conference (C.E.E.G.C.) cu trofeul suprem: Cel Mai Bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est, în baza voturilor pariorilor și profesioniștilor activi în industria de Betting & Gaming din peste 30 de țări. Tot în 2018 a câștigat și premiul Cel Mai Bun Serviciu de Suport Clienți din Europa Centrală și de Est (la C.E.E.G.C. Awards).

Ultimele pariuri
sambata,  24 august 2019
vineri,  23 august 2019
vineri,  23 august 2019
joi,  22 august 2019
marti,  20 august 2019