Pariuri Biletul Zilei - Copa America Brasil 2019

Publicat: joi,  27 iunie 2019,  de Pert Raul
Superbet
L1160659W000328
Bonus
Biletul Zilei de Azi de la Superbet ne aduce in prim plan 2 meciuri din Copa America intre Brazilia vs Paraguay si Venezuela vs Argentina meciuri ce se joaca in sferutrile de finala ale Copei America, Vineri incepand cu ora 03:30 si 22:00.

 

Brazilia  vs Paraguay, Copa America

Meciul dintre cele doua se va juca Vineri 28 iunie 2019, incepand cu ora 03.30 pe stadionul Arena Gremio iar la centru il va avea pe Roberto Tobar. 

Brazilia este echipa mult mai in forma decat adversara sa, in ultimele 7 meciuri avand nu mai putin de 5 victorii dintre care 4 au fost consecutive iar restul de 2 meciuri au fost remize in fata Panamaului si a Venezuelei.

Paraguayul nu are o forma asa buna de joc avand in ultimele 7 meciuri o singura victorie. Pe langa asta a mai adunat 3 remize si 3 infrnageri.

Ultima partida a Paraguayului impotriva braziliei a fost in calificarile cupei mondiale CONMEBOL unde Brazilia a invins cu scorul de 3-0.

Primele 3 depozite îți aduc bonusuri de până la 500 lei! Bucură-te de noul tău cont de pariuri online cu bonusul uriaș care te așteaptă!

 

Venezuela vs Argentina, Copa America

Cele doua se intalnesc in sferturile de finala de la Copa America intr-un meci ce se va juca Vineri 28 iunie 2019 incepand cu orele 22:00 pe Stadionul Jornalista Mario Filho avandul la centru pe Wilmar Roldan.

Venezuela are o forma de joc medie, avand in grupe la aceasta competitie 2 egaluri si o victorie in fata Boliviei. In ultimele 7 meciuri ale acestora au avut 2 victorii, 3 remize 2 infrnageri.

Argentina are o forma mai buna de joc, avand in ultimele 7 meciuri jucate, 4 victorii, 2 infrangeri si o remiza in fata Paraguayului in grupa. Dealungul intalnirilor dintre cele doua au existat 2 egaluri, 8 meciuri castigate de Argentina si 2 catigate de Venezuela.

Ultimul meci dintre cele doua a fost un amical si s-a terminat cu victoria Venezuelei cu scorul de 1-3.

 

Pronostic Ponturi Pariuri si concluzii despre pariuri

Biletul Zilei de la Superbet are o cota totala de 1.98 dupa doua scenarii pe care am ales sa pariez in aceste doua meciuri si anume: sa castige Brazilia la SE-1 de 1.25 (super extra) si victoria Argentinei la o cota de 1.58. Nu ar trebuii sa fie mari indoieli in legatura cu pariurile, cele doua echipe pariate sunt mult mai puternice si cred eu hotarate sa treaca mai departe, insa este de luat in considerare si echipele adverse ce pot creea surprize.

Pariu Combinat (Victorie SE-1 Brazilia si Victorie 2 Argentina)
Bonus pana la 500 RON
Cota: 1.98

Despre Superbet

SuperBet este una din cele mai populare case de pariuri în rândul jucătorilor din România și este casa care a plătit cele mai mari câștiguri în 2019! Poți depune și retrage banii atât direct din agentii, cât și online, ai o multitudine de tipuri de pariuri pe care nu le mai găsești în altă parte, transmisiuni live disponibile, dar și un casino online aparte!

SuperBet este prima companie românească premiată 2 ani consecutivi (în 2017 și în 2018) la Central and Eastern European Gaming Conference (C.E.E.G.C.) cu trofeul suprem: Cel Mai Bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est, în baza voturilor pariorilor și profesioniștilor activi în industria de Betting & Gaming din peste 30 de țări. Tot în 2018 a câștigat și premiul Cel Mai Bun Serviciu de Suport Clienți din Europa Centrală și de Est (la C.E.E.G.C. Awards).

Ultimele pariuri
vineri,  22 mai 2020