Pariuri Fabiano Caruana vs Anish Giri - Croatia Grand Chess Tour

Publicat: miercuri,  03 iulie 2019,  de Catalin Andrei Stoenescu
Superbet
L1160659W000328
Bonus
Partida dintre Fabiano Caruana si Anish Giri este o partida din runda 7 a turneului de sah din Croatia si se va desfasura azi 03 iulie 2019 incepand cu orele 17:30.

 

Fabiano Caruana vs Anish Giri, Croatia Grand Chess Tour

Iata-ne ajunsi in runda cu numarul sapte si lucrurile sunt departe de a fi transate in conditiile in care mai sunt de jucat inca cinci runde pana la finalul turneului.
 
Partida pe care am ales-o astazi aduce fata in fata doi dintre jucatorii pe care eu ii urmaresc in mod deosebit : Fabiano Caruana si Anish Giri.
 
Primele 3 depozite îți aduc bonusuri de până la 500 lei! Bucură-te de noul tău cont de pariuri online cu bonusul uriaș care te așteaptă!
 
Din pacate batavul nu trece printr-un moment favorabil si a acumulat doar 2 puncte din 6 posibile ( 4 remize si doua infrangeri).De partea cealalta Fabi si-a trecut in cont 3.5 puncte (2 victorii, 3 remize si o infrangere).
 
Statistica partidelor dintre cei doi indica faptul ca s-au intalnit de 27 de ori si au remizat "doar" de 22.
 
Cu siguranta Fabiano porneste din postura de favorit in aceasta confruntare in conditiile in care are avantajul primei mutari. Cu toate acestea nadajdueisc ca ziua de pauza de ieri a fost binevenita pentru Anish ; batavul nu este un jucator usor de invins iar daca se va regrupa, consider ca va reusi sa smulga o remiza in aceasta dupa-amiaza.
 
Sa fie pace!
 
 

Pronostic Ponturi Pariuri - concluzii despre pronostic

 
Speram la o partida linistita in care pozitia sa fie sensibil egala pe toata durata acesteia iar remiza sa fie singurul deznodamant viabil. Asadar voi merge pe pronosticul de X remiza la o cota de 1.55 oferita de Superbet. Miza o veti stabili voi, eu nu o sa va sfatuiesc din acest punct de vedere.
 
Doar daca aveti nevoie si de parerea mea imi puteti lasa mesaj si putem dezbate pe tema pronosticului. Voi selecta de fiecare data 10 ron si asta doar pentru a oferi o mostra a biletului respectiv. Sper sa fie o alegere inspirata!
 
Succes si NU pariati mai mult decat va permiteti sa pierdeti!
 
X (Remiza)
Bonus pana la 500 RON
Cota: 1.55

Despre Superbet

SuperBet este una din cele mai populare case de pariuri în rândul jucătorilor din România și este casa care a plătit cele mai mari câștiguri în 2019! Poți depune și retrage banii atât direct din agentii, cât și online, ai o multitudine de tipuri de pariuri pe care nu le mai găsești în altă parte, transmisiuni live disponibile, dar și un casino online aparte!

SuperBet este prima companie românească premiată 2 ani consecutivi (în 2017 și în 2018) la Central and Eastern European Gaming Conference (C.E.E.G.C.) cu trofeul suprem: Cel Mai Bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est, în baza voturilor pariorilor și profesioniștilor activi în industria de Betting & Gaming din peste 30 de țări. Tot în 2018 a câștigat și premiul Cel Mai Bun Serviciu de Suport Clienți din Europa Centrală și de Est (la C.E.E.G.C. Awards).

Ultimele pariuri
marti,  26 mai 2020
vineri,  22 mai 2020