Pariuri Chile - Peru Copa America

Publicat: miercuri,  03 iulie 2019,  de Catalin Andrei Stoenescu
Superbet
L1160659W000328
Bonus
Cele doua echipe se intalnesc in semifinala Copei Americii, intr-un meci ce se va disputa Joi 04 iulie 2019 incepand cu ora 03:30 pe Stadionul Arena do Gremio (Porto Alegre) avandu-l la centru pe Wilmar Roldán (39 ani,Columbia).

 

Chile vs Peru, Copa America

A doua semifinala programata le aduce fata pe Chile respectiv Peru.Se anunta o partida cu grad mare de risc avand in vedere rivalitatea dintre cele doua combatante.
 
Chilienii pornesc din postura de castigatori ai ultimelor doua editii de Copa America si cu siguranta doresc sa repete performanta anilor trecuti.
 
De partea cealalta,Guerrero&Co vor face tot posibilul pentru a atinge ultimul act al competitiei.
 
Primele 3 depozite îți aduc bonusuri de până la 500 lei! Bucură-te de noul tău cont de pariuri online cu bonusul uriaș care te așteaptă!
 
Preconizez un joc bazat pe cartea contraatacului pe care il vor practica peruvienii; chilieni sunt superiori din punct de vedere tehnic iar acest lucru le este bine cunoscut si oponentilor lor care vor aglomera zona defensiva incercand sa nu lase spatii de care oamenii lui Rueda ar putea profita.
 
Ne asteapta asadar o confruntare de care pe care la capatul careia finalista este dificil de pronosticat.
Wilmar Roldan va conduce aceasta partida iar delegarea este una inspirata din punctul meu de vedere avand in vedere "greutatea" partidei.
 
 

Pronostic Ponturi Pariuri - concluzii despre pronostic

 
Desi partida se anunta una extrem de fierbinte consider ca nu se va atinge cota de 7 cartonase galbene in cele 90 de minute de joc. Voi merge pe pronosticul de SUB 6.5 cartonase galbene in meci la o cota de 1.45 oferita de Superbet. Miza o veti stabili voi, eu nu o sa va sfatuiesc din acest punct de vedere. Doar daca aveti nevoie si de parerea mea imi puteti lasa mesaj si putem dezbate pe tema pronosticului. Voi selecta de fiecare data 10 ron si asta doar pentru a oferi o mostra a biletului respectiv. Sper sa fie o alegere inspirata!
 
Succes si NU pariati mai mult decat va permiteti sa pierdeti!
 
SUB 6.5 Cartonase Galbene in Meci
Bonus pana la 500 RON
Cota: 1.45

Despre Superbet

SuperBet este una din cele mai populare case de pariuri în rândul jucătorilor din România și este casa care a plătit cele mai mari câștiguri în 2019! Poți depune și retrage banii atât direct din agentii, cât și online, ai o multitudine de tipuri de pariuri pe care nu le mai găsești în altă parte, transmisiuni live disponibile, dar și un casino online aparte!

SuperBet este prima companie românească premiată 2 ani consecutivi (în 2017 și în 2018) la Central and Eastern European Gaming Conference (C.E.E.G.C.) cu trofeul suprem: Cel Mai Bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est, în baza voturilor pariorilor și profesioniștilor activi în industria de Betting & Gaming din peste 30 de țări. Tot în 2018 a câștigat și premiul Cel Mai Bun Serviciu de Suport Clienți din Europa Centrală și de Est (la C.E.E.G.C. Awards).

Ultimele pariuri
marti,  20 august 2019
luni,  19 august 2019
sambata,  17 august 2019
miercuri,  14 august 2019