Pariu Combinat Sah si Tenis W.So vs H.Nakamura & N.Kyrgios vs R.Nadal

Publicat: joi,  04 iulie 2019,  de Catalin Andrei Stoenescu
Superbet
L1160659W000328
Bonus
Am facut aici un pariu combinat intre doua competitii ce se desfasoara acum Turnetul de Sah din Croatia si Wimbledon-ul pe doua partide ce se desfasoara azi 04 iulie 2019.

 

Pariu Combinat, Turneul de Sah Croatia si Wimbledon

Recomandarea zilei este formata dintr-un combo pe care eu il consider cu sanse bune de reusita.
Combinatia contine o partida de la puternicul turneu de sah Croatia Grand Chess Tour si partida "zilei" de la Wimbledon.
 
Consider ca cei doi americani care se vor infrunta astazi vor incheia confruntarea nedecis.Sunt doi jucatori care se cunosc foarte bine si consider ca se vor anihila reciproc iar remiza va fi deznodamantul asteptat.
 
Primele 3 depozite îți aduc bonusuri de până la 500 lei! Bucură-te de noul tău cont de pariuri online cu bonusul uriaș care te așteaptă!
 
Nadal il intalneste pe australianul Kyrgios in turul doi al turneului de la Wimbledon si consider ca are sanse considerabile sa il depaseasca pe acesta.Chiar daca ibericul nu exceleaza pe aceasta suprafata, valoarea si seriozitatea acestuia in abordarea fiecarei partide, il plaseaza in postura de favorit cert in aceasta dupa-amiaza .Conside ca Rafael se va impune fara doar si poate, nefiind exclus sa o faca in minimum de seturi.  
 
Pariul ar trebui plasat pana la inceperea primului eveniment, care este programat la ora 17:30, ora Romaniei.
 
 

Pronostic Ponturi Pariuri - concluzii despre pronostic

Voi merge pe acest pariu combinat cu urmatoarele pronosticuri, in partida de Sah intre W.So vs H.Nakamura sa fie X remiza la o cota de 1.35 iar la Wimbledon in partida dintre N.Kyrgios si R.Nadal voi merge pe victoria lui R. Nadal la o cota de 1.35, asadar avem o cota total de 1.82 pe acest pariu combinat. Miza o veti stabili voi, eu nu o sa va sfatuiesc din acest punct de vedere.

Doar daca aveti nevoie si de parerea mea imi puteti lasa mesaj si putem dezbate pe tema pronosticului. Voi selecta de fiecare data 10 ron si asta doar pentru a oferi o mostra a biletului respectiv. Sper sa fie o alegere inspirata!
 
Succes si NU pariati mai mult decat va permiteti sa pierdeti!
Pariu Combinat Sah si Tenis
Bonus pana la 500 RON
Cota: 1.82

Despre Superbet

SuperBet este una din cele mai populare case de pariuri în rândul jucătorilor din România și este casa care a plătit cele mai mari câștiguri în 2019! Poți depune și retrage banii atât direct din agentii, cât și online, ai o multitudine de tipuri de pariuri pe care nu le mai găsești în altă parte, transmisiuni live disponibile, dar și un casino online aparte!

SuperBet este prima companie românească premiată 2 ani consecutivi (în 2017 și în 2018) la Central and Eastern European Gaming Conference (C.E.E.G.C.) cu trofeul suprem: Cel Mai Bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est, în baza voturilor pariorilor și profesioniștilor activi în industria de Betting & Gaming din peste 30 de țări. Tot în 2018 a câștigat și premiul Cel Mai Bun Serviciu de Suport Clienți din Europa Centrală și de Est (la C.E.E.G.C. Awards).

Ultimele pariuri