Pariu Combinat Sah - Croatia Grand Chess Tour

Publicat: vineri,  05 iulie 2019,  de Catalin Andrei Stoenescu
Superbet
L1160659W000328
Bonus
Runda cu numarul 9 din Croatia Grand Chess Tour ne aduce in fata doua partide intre F.Caruana vs D.Liren si H.Nakamura vs M.V.Lagrave ce se vor desfasura azi 05 iulie 2019 incepand cu orele 17:30.

 

Pariu Combinat, F.Caruana vs D.Liren si H.Nakamura vs M.V.Lagrave

Ne aflam in runda cu numarul noua iar lucrurile continua sa ramana incurcate.. Am ales doua partide de astazi care in opinia mea se vor incheia nedecis.
 
Prima dintre ele ii aduce fata in fata pe americanul Caruana si chinezul Liren; din punctul meu de vedere sunt sanse considerabile ca remiza sa fie verdictul acestei confruntari deoarece chinezul va incerca sa isi refaca moralul dupa accidentul de ieri cu Carlsen si va juca cat mai exact posibil.
 
Fabiano va incerca sa isi surpinda adversarul avand in vedere ca are repartizate piesele albe insa nu va avea o misiune deloc usoara.
 
Primele 3 depozite îți aduc bonusuri de până la 500 lei! Bucură-te de noul tău cont de pariuri online cu bonusul uriaș care te așteaptă!
 
A doua partida la care m-am gandit propune un duel complicat intre americanul Nakamura si francezul Lagrave.Americanul a "comis-o" ieri dupa ce, partida mergea spre o remiza de salon si s-a vazut invins de conationalul So.
 
De partea cealalta francenzul are o evolutie solida la aceasta editie si consider ca nu se va lasa surprins de tactica americanului chiar daca va evolua cu piesele negre.
 
Asadar va aduc in atentie o dubla in care eu imi pun sperantele insa partidele pot fi jucate si individual in cazul in care una dintre partide vi se pare un pic "dubioasa"
 
Pentru astazi deviza este : Egalitate peste tot !
 
 

Pronostic Ponturi Pariuri - concluzii despre pronostic

Voi merge pe pronosticul de X egalitate in ambele partide de la Crotia Grand Chess Tour de azi, pentru o cota totala de 2.10 oferita de Superbet. Miza o veti stabili voi, eu nu o sa va sfatuiesc din acest punct de vedere.

Doar daca aveti nevoie si de parerea mea imi puteti lasa mesaj si putem dezbate pe tema pronosticului. Voi selecta de fiecare data 10 ron si asta doar pentru a oferi o mostra a biletului respectiv. Sper sa fie o alegere inspirata!
 
Succes si NU pariati mai mult decat va permiteti sa pierdeti!
X (Egalitate in ambele partide)
Bonus pana la 500 RON
Cota: 2.10

Despre Superbet

SuperBet este una din cele mai populare case de pariuri în rândul jucătorilor din România și este casa care a plătit cele mai mari câștiguri în 2019! Poți depune și retrage banii atât direct din agentii, cât și online, ai o multitudine de tipuri de pariuri pe care nu le mai găsești în altă parte, transmisiuni live disponibile, dar și un casino online aparte!

SuperBet este prima companie românească premiată 2 ani consecutivi (în 2017 și în 2018) la Central and Eastern European Gaming Conference (C.E.E.G.C.) cu trofeul suprem: Cel Mai Bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est, în baza voturilor pariorilor și profesioniștilor activi în industria de Betting & Gaming din peste 30 de țări. Tot în 2018 a câștigat și premiul Cel Mai Bun Serviciu de Suport Clienți din Europa Centrală și de Est (la C.E.E.G.C. Awards).

Ultimele pariuri