Biletul Zilei Pariuri Campionatul European U21

Publicat: sambata,  22 iunie 2019,  de Pert Raul
Superbet
L1160659W000328
Bonus
Biletul Zilei de la Superbet ne aduce in prim plan cele doua meciuri din Grupa B din cadrul Campionatului European U21 dintre Austria vs Germania si Danemarca vs Serbia de Duminica 23 iunie 2019.

 

Austria U21 vs Germania U21

Cele doua se intalnesc in etapa cu numarul 3 din cadrul grupei B de calificare in semifinalele Campionatului European U21 intr-un meci ce se va juca Duminica 23 iunie incepand cu orele 22:00.

Austria se afla pe locul al 3lea in grupa dupa primele 2 meciuri jucate unde unul l-a castigat in fata Serbiei  si celalalt l-a pierdut in fata Danemarcii. Austrieci au o forma bunicica de joc in ultimele 6 meciuri jucate avand 3 victorii, 2 infrangeri si o remiza in fata Italiei.

Germania de cealalta parte a inceput meciurile din grupa cu 2 victorii conescutive in fata Serbiei si a Danemarci. Acestia se afla pe pozitia 1 in grupa cu un total de 6 puncte. In ultimele 6 meciuri jucate de acestia au inregistrat doar o remiza cu Franta in rest au castigat tot.

Pronostic Ponturi Pariuri - concluzii despre meci

Pe acest meci voi merge pe victoria Germaniei, fiind echipa cu o forma de joc foarte buna, castigand precedentele 2 meciuri din grupa iar in ultimul meci contra Austriei acestia s-au impus cu scorul de 1-4, meci ce s-a jucat in 2016. Cota pentru acest pronostic este de 1.50 la Superbet

Primele 3 depozite îți aduc bonusuri de până la 500 lei! Bucură-te de noul tău cont de pariuri online cu bonusul uriaș care te așteaptă!

 

Danemarca U21 vs Serbia U21

Cele doua se intalnesc in etapa cu numarul 3 din cadrul grupei B de calificare in semifinalele Campionatului European U21 intr-un meci ce se va juca Duminica 23 iunie incepand cu orele 22:00.

Danemarca se afla pe locul al 2lea in grupa cu un total de 3 puncte obtinute in urma victorie impotriva Austriei. Acesti au o forma de joc cam constanta in ultimele 6 meciuri adunand 3 vicotrii si 3 infrangeri ultima fiind la inceputul grupelor in fata Germaniei cu scorul de 3-1.

Serbia este ultima din clasametul grupei B din cadrul Campionatului European U21 neavand nici un punct. Acestia au pierdut primele 2 meciuri din cadrul grupelor in fata Germaniei si Austriei. In ultimele 6 meciuri, pe langa aceste 2 infrangeri au mai acumulat 2 victorii si 2 remize.

Pronostic Ponturi Pariuri - concluzii despre meci

Tinand cont de startul grupelor pentru Serbia si de ultimul meci al acestora impotriva Danemarci pe care l-au pierdut cu scorul de 2-0 voi merge pe pronosticul de victorie al Danemarci pentru o cota de 1.57 oferita de Superbet.

 

Mai jos aveti si biletul zilei pentru aceste doua meciuri din cadrul Campionatului European U21 cu o cota totala de 2.36 oferita de Superbet

 

 

Incercati Aici mai multe Pariuri si Cote oferite de Superbet pentru acest Bilet

Pariu Combinat (Victorie Oaspeti si Victorie Gazde)
Bonus pana la 500 RON
Cota: 2.36

Despre Superbet

SuperBet este una din cele mai populare case de pariuri în rândul jucătorilor din România și este casa care a plătit cele mai mari câștiguri în 2019! Poți depune și retrage banii atât direct din agentii, cât și online, ai o multitudine de tipuri de pariuri pe care nu le mai găsești în altă parte, transmisiuni live disponibile, dar și un casino online aparte!

SuperBet este prima companie românească premiată 2 ani consecutivi (în 2017 și în 2018) la Central and Eastern European Gaming Conference (C.E.E.G.C.) cu trofeul suprem: Cel Mai Bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est, în baza voturilor pariorilor și profesioniștilor activi în industria de Betting & Gaming din peste 30 de țări. Tot în 2018 a câștigat și premiul Cel Mai Bun Serviciu de Suport Clienți din Europa Centrală și de Est (la C.E.E.G.C. Awards).

Ultimele pariuri
sambata,  24 august 2019
vineri,  23 august 2019
vineri,  23 august 2019
joi,  22 august 2019
marti,  20 august 2019