Bilet Real cota 3!

Publicat: sambata,  28 septembrie 2019,  de Pert Raul
Superbet
L1160659W000328
Bonus
Azi vă propunem biletul de mai jos, REAL, cota 3 și câștig potential 61.616.71RON!
Azi vă propunem biletul de mai jos, REAL, cota 3 și câștig potential 61.616.71RON!
 
Getafe vs Barcelona este o confruntare foarte interesantă, ce contează pentru etapa a șaptea din La Liga. Deși joacă pe teren propriu, unde se descurcă bine, în ultimele 16 jocuri pierzând doar o data, pornește cu șansă inferioară la casele de pariuri, ceea ce e de așteptat, totuși se înfruntă cu o adversară net superioară.
 
La Superbet, în partida Getafe vs Barcelona Pariu Final x2 are cota 1.26.
 
Juventus vs SPAL va fi un meci strâns și deschide etapa a șasea din Serie A. Juventus e mare favorită în fața unui adversar care nu a câștigat niciodată la Torino. SPAL se află în pragul retrogradării, așa că meciul acesta contează enorm pentru ei, deci vor trage tare să se impună.
 
La Superbet, în partida Juventus vs SPAL Pariu Final 1 are cota 1.25.
 
Academica Clinceni vs FCSB se desfășoară în etapa a unsprezecea a Ligii 1. Considerată „satelit” al lui FCSB și cu FCSB în revenire de formă, partida este primul meci dintre cele două.
La Superbet, în partida Academica Clinceni vs FCSB Pariu Final 2 are cota 1.37.
CFR Cluj vs Gaz Metan Mediaş se desfășoară în etapa a unsprezecea a Ligii 1. Până acum, cele două echipe s-au întâlnit de 24 ori în Liga 1, bilanțul fiind de 7 victorii ale "feroviarilor", 12 rezultate de egalitate și 5 succese ale "gaziştilor".
 
La Superbet, în partida CFR Cluj vs Gaz Metan Mediaş Pariu Final 1X are cota 1.18.
 
Everton vs Manchester City se desfășoară într-un meci din cadrul competiției Angliei - Premier League. Everton este într-o formă destul de instabilă în acest start de sezon, în șase etape în Premier League adunând doar șapte puncte. Machester City are o perioadă bună, cu trei succese consecutive în toate competițiile, victorii în care au marcat 14 goluri și a câștigat 18 din ultimele 20 de partide disputate în competiția internă.
 
La Superbet, în partida Everton vs Manchester City Pariu Super Extra SE-X2 are cota 1.10.
 
Sheffield United vs Liverpool deschide etapa în Premier League. Diferența dintre cele două este mai mult decât evidentă: Liverpool impresionează în Premier League, având 15 victorii consecutive, pe când Sheffield doar ce a promovat în Premier League. Cu toate acestea, entuziasmul este mare, iar ambele echipe joacă un fotbal bun.
 
La Superbet, în partida Sheffield United vs Liverpool Pariu X2 are cota 1.10.
 

Despre Superbet

SuperBet este una din cele mai populare case de pariuri în rândul jucătorilor din România și este casa care a plătit cele mai mari câștiguri în 2019! Poți depune și retrage banii atât direct din agentii, cât și online, ai o multitudine de tipuri de pariuri pe care nu le mai găsești în altă parte, transmisiuni live disponibile, dar și un casino online aparte!

SuperBet este prima companie românească premiată 2 ani consecutivi (în 2017 și în 2018) la Central and Eastern European Gaming Conference (C.E.E.G.C.) cu trofeul suprem: Cel Mai Bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est, în baza voturilor pariorilor și profesioniștilor activi în industria de Betting & Gaming din peste 30 de țări. Tot în 2018 a câștigat și premiul Cel Mai Bun Serviciu de Suport Clienți din Europa Centrală și de Est (la C.E.E.G.C. Awards).

Ultimele pariuri