Bilet cota 4.48 by Raul Pert

Publicat: marti,  26 mai 2020,  de Pert Raul
Superbet
L1160659W000328
Bonus
Pentru azi v-am pregătit un bilet pe 5 meciuri din 1.Bundesliga, cu o cotă totală de 4.48

Dortmund – Bayern Muenchen

Azi, de la 19:30, are loc Der Klassiker pe Signal Iduna Park. Locul secund Borussia Dortmund salută locul întâi Bayern Munchen în Bundesliga. Ambele echipe au câștigat primele două partide de când jocul a fost reluat la începutul acestei luni, Bayern Munchen a intrat în competiție cu un avans de patru puncte. O victorie pentru Bayern poate să încheie cursa către titlu, în timp ce o victorie pentru Dortmund deschide cursa larg.

Werder Bremen vs. Borussia Mönchengladbach

Azi, de la 21:30, Gladbach, echipă care încă are speranțe la titlu, o întâlnește pe Werder Bremen. Moralul jucătorilor este destul de pierdut, cee ace înseamnă că șansele ca Bremen să se salveze de la retrogradare sunt mici. Gladbach nu a mai pierdut la Bremen din 2015, iar miza echipei este destul de mare.

Leverkusen – Wolfsburg

Azi, de la 21:30, Leverkusen joacă rolul de gazde pe BayArena. Baza echipei este tânărul Kai Havertz, care are o perioadă excelentă, în care reușește să tragă echipa după el, marcând des și contribuind din plin la realizările echipei. Wolfsburg vine după eșecul cu Dormund din weekend cu un moral mai scăzut.

Fortuna Düsseldorf - FC Schalke 04

Miercuri, de la ora 21:30, Fortuna Düsseldorf o întâlnește pe FC Schalke 04. Dusseldorf luptă cu multă ambiție în fiecare meci, dar nu reușește să depășească locul de baraj. Acum are prima șansă la victorie, deoarece Schalke pare lipsită de motivație, dacă e să ne luăm după jocul contra lui Augsburg.

Augsburg – Paderborn

Miercuri, de la ora 21:30, Augsburg primește vizita codașei clasamentului, Paderborn, în cadrul etapei cu numărul 28. Gazdele au 6 puncte peste locul de baraj și sunt la 9 puncte de retrogradarea directă, în vreme ce oaspeții au cu 6 puncte mai puțin decât Fortuna, ocupanta locului 16, cel care duce la baraj.

Primele 3 depozite îți aduc bonusuri de până la 500 lei! Bucură-te de noul tău cont de pariuri online cu bonusul uriaș care te așteaptă!

Bonus pana la 500 RON
Cota: 4.48

Despre Superbet

SuperBet este una din cele mai populare case de pariuri în rândul jucătorilor din România și este casa care a plătit cele mai mari câștiguri în 2019! Poți depune și retrage banii atât direct din agentii, cât și online, ai o multitudine de tipuri de pariuri pe care nu le mai găsești în altă parte, transmisiuni live disponibile, dar și un casino online aparte!

SuperBet este prima companie românească premiată 2 ani consecutivi (în 2017 și în 2018) la Central and Eastern European Gaming Conference (C.E.E.G.C.) cu trofeul suprem: Cel Mai Bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est, în baza voturilor pariorilor și profesioniștilor activi în industria de Betting & Gaming din peste 30 de țări. Tot în 2018 a câștigat și premiul Cel Mai Bun Serviciu de Suport Clienți din Europa Centrală și de Est (la C.E.E.G.C. Awards).

Ultimele pariuri