Bilet cota 2.46 by Raul Pert

Publicat: vineri,  22 mai 2020,  de Pert Raul
Superbet
L1160659W000328
Bonus
1.Bundesliga deja aduce surprize! Vezi biletul propus de noi pentru weekend!

Hertha – Union Berlin

Hertha: Există un potențial serios aici, cu Matheus Cunha care a marcat în trei partide consecutive. Combinându-I jocul cu celălalt talent în atac, această echipă ar putea fi în direcția bună. Cu noul antrenor Bruno Labbadia insuflând încredere și credință, așteptați-vă să vedeți o echipă cu intenție de atac și care dintr-o dată are un potențial real.

Union Berlin: În primul său sezon Bundesliga, Union Berlin a avut un sezon extraordinar și este în siguranță în acest moment. Apărarea clubului a fost mai puternică decât unii credeau că ar fi, și, în ciuda primirii a 43 de goluri în 26 de jocuri, doar nouă cluburi au câștigat mai multe jocuri decât Union în acest sezon. Înfrângerea 2-0 împotriva lui Bayern de duminică va fi întotdeauna una grea, dar deși vor avea cu o zi de odihnă mai puțin, sunt pregătiți să se arunce în acest joc care ar putea stabili tonul pentru un final în top-10.

Pentru acest meci, Hertha vs Union Berlin, propun pronosticul Handicap(-1.5) la Superbet cu o cotă de 1.20!

Paderborn – Hoffenheim

Paderborn: Paderborn este „lanterna roșie” din Bundesliga. Aceștia au acumulat doar 17 puncte în 26 de etape, având și una dintre cele mai modeste defensive din campionat, cu 54 de goluri primite. De asemenea, Paderborn are și cele mai multe eșecuri suferite acasă, 10, dar și al doilea cel mai mare număr de goluri primite, 31, pe primul loc la acest capitol aflându-se chiar Hoffenheim, cu 34 de goluri primite.

Hoffenheim: Trupa lui Alfred Schreuder se descurcă admirabil în deplasare, cu cinci victorii, patru remize și trei înfrângeri. Printre rezultatele notabile obținute pe teren străin se numără și victoria de pe terenul celor de la Bayern Munich, acolo unde s-au impus cu scorul de 2-1.

Pentru acest meci, Paderborn vs Hoffenheim, propun pronosticul Handicap(1.5) la Superbet cu o cotă de 1.25!

Borussia Mönchengladbach – Leverkusen

Borussia Monchengladbach: Deplasarea pe care a efectuat-o la Frankfurt în runda precedentă ar fi trebuit să fie una dificilă, însă a avut o evoluție fluidă în fața unui adversar inferior valoric, pe care l-a presat mai mult sau mai puțin intens pe toată durata întâlnirii.  Borussia este una dintre cele mai spectaculoase echipe ale campionatului, în meciurile sale marcându-se multe goluri. În ultimele sale 8 etape s-a marcat în ambele porți, iar 7 din ultimele 8 runde au bifat minimum 3 goluri. Interesant este și faptul că în meciurile de acasă nu doar că marchează mai mult, dar și primește mai multe goluri decât în deplasare.

Leverkusen: Leverkusen nu a avut emoții la Werder Bremen, dominându-și copios adversarul și profitând din plin atât de forma slabă a acestuia. De la începutul returului, în 9 etape, Bayer a adunat 22 de puncte și, într-un clasament alcătuit doar din punctele câștigate în 2020, ocupă poziția a treia, după Bayern Munchen, 25 de puncte, și Dortmund, 24. Echipa lui Peter Bosz e la cel mai bun sezon din ultimii 9 ani, reușind să adune cele mai multe puncte în primele 26 de etape. Lucrurile s-au schimbat din punct de vedere defensiv, Leverkusen având o medie de 1.19 goluri primite, față de 1.53 cât a fost media golurilor încasate în ediția anterioară de campionat.

Pentru acest meci, Borussia Moenchengladbach vs Leverkusen, propun pronosticul GGsau3+ la Superbet cu o cotă de 1.25!

Mainz – RB Leipzig

Mainz: Este una dintre echipele de pluton angrenate în actuala ediție de Bundesliga. Este dezavantajată de faptul că joacă pe un stadion gol, unde suporterii nu își vor putea împinge adversarii de la spate. În acest sezon nu impresionează deloc, ba chiar putem spune că are un parcurs slab. Ocupă un modest loc 15, cu 8 victorii, 3 remize și 15 înfrângeri.

RB Leipzig: Este una dintre cele mai bune echipe germane din ultimii ani, de la promovarea în primul eșalon, aceasta luptându-se de fiecare dată pentru locurile europene. “Taurii roșii” se află pe locul patru, ultimul ce poate duce în Liga Campionilor, cu 51 de puncte în urma a 14 succese și 9 remize, 63 de goluri date și 27 de goluri primite.

Pentru acest meci, Mainz vs RB Lepizig, propun pronosticul GGsau3+ la Superbet cu o cotă de 1.31!

Despre Superbet

SuperBet este una din cele mai populare case de pariuri în rândul jucătorilor din România și este casa care a plătit cele mai mari câștiguri în 2019! Poți depune și retrage banii atât direct din agentii, cât și online, ai o multitudine de tipuri de pariuri pe care nu le mai găsești în altă parte, transmisiuni live disponibile, dar și un casino online aparte!

SuperBet este prima companie românească premiată 2 ani consecutivi (în 2017 și în 2018) la Central and Eastern European Gaming Conference (C.E.E.G.C.) cu trofeul suprem: Cel Mai Bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est, în baza voturilor pariorilor și profesioniștilor activi în industria de Betting & Gaming din peste 30 de țări. Tot în 2018 a câștigat și premiul Cel Mai Bun Serviciu de Suport Clienți din Europa Centrală și de Est (la C.E.E.G.C. Awards).

Ultimele pariuri
5706ef37e2e94f68c72bf83f06f1b644.jpg
miercuri,  05 august 2020
66238c1a682e065b118c468100f4e776.jpg
miercuri,  05 august 2020