Ponturi si pariuri - Biletul zilei

luni, 11 Octombrie 2021
590
Cota: 3
marti, 21 Septembrie 2021
588
Cota: 2.96
duminica, 19 Septembrie 2021
821
Cota: 3.5
joi, 16 Septembrie 2021
889
Cota: 2.79

Inainte de toate  trebuie sa stabilim ce este un bilet al zilei si in ce consta pentru a spori sansele de castig. Biletul zilei de la Ponturi si Pariuri contine pronosticuri promitatoare, acest lucru fiind rezultatul analizei meciurilor curente si incadrarea celor mai bune sanse pe fiecare bilet. Aceasta munca este datorata tipserilor de pe site-ul nostru.

Ponturile pentru Biletul Zilei sunt redate pe ponturisipariuri.com in baza verificarii caselor de pariuri licentiate din Romania precum Fortuna, Betano si altele, iar alegerea mizei de pe bilet se face pe baza celei mai mari cote. Se mai poate viza si faptul ca se tine cont de avantajele financiare de care beneficiaza cei care sunt la prima depunere, fapt ce difera de la o casa de pariuri la alta.

Sporturi vizate in general pentru biletul zilei

Fotbalul este sportul spre care se orienteaza majoritatea pariorilor deoarece dispune de o gama larga de pronosticuri si oportunitati. Tipserii din Romania vin cu pronosticuri atent calculate si in urma informatiilor de rigoare pentru meciurile precedente, din Champins League, Europa League sau Premier League pentru a oferi o cota finala echilibrata pentru biletul zilei.

Analiza pentru un astfel de pronostic face referire la factori ce vizeaza ambele echipe de fotbal in ceea ce priveste conditiile meteo in care se va desfasura meciul, momentul meciului si timpul de pregatire al fiecarei echipe, cate rezerve are fiecare in parte si alte aspecte ce pot influenta rezultatul.

Pentru tenis sau sportul in alb cum mai este denumit, biletul zilei poate aduce pronosticuri la fel de bine informate datorita campionatelor celebre de Roland Garos, Grand Slam, WTA care au vizualizari importante. 

In cadrul proiectului de pe ponturisipariuri.com, biletul zilei din baschet si hochei se incadreaza doar in momentul in care exista disponibilitate de suficiente recomandari pentru play-off-ul NBA sau Stanley Cup.

Ponturi pentru o alegere eficienta a biletului zilei

Aspectele care pot constitui un plan pot fi incadrate in trei punce definite usor de urmarit si anume:

Tineti cont de ofertele noastre de pe biletul zilei deoarece sunt deja informate si prezinta o cota echitabila pe care va recomandam sa o luati in considerare in orice tip de pariu sportiv pe ponturisipariuri.com.