Pariaza pe "EL CLASICO" si poti castiga 400 de lei, cu doar 15 lei investiti

joi,  25 octombrie 2018 Ora: 17:59
Superbet
L1160659W000328
Bonus

Cel mai interesant meci al weekend-ului, se joaca pe Nou Camp din Barcelona, acolo unde echipa gazda o intalneste pe Real Madrid, in duel-ul supranumit "El Clasico".

Cele doua echipe sunt despartite de 4 puncte in clasament, insa distanta este de 6 pozitii.

Ultimele intalniri directe jucate intre cele doua formatii au fost foarte spectaculoase, cu goluri.

Ultimul "El Clasico" in care nu s-a marcat a avut loc in 2011, cand cele doua echipe remizau in timpul regulamentar, scor 0-0, in finala Cupei Spaniei.

Desi acesta va fi primul derby din 2007, fara Cristiano Ronaldo si Leo Messi, credem ca o sa asistam la un meci spectaculos.

Betfair ofera clientilor noi cota 30 pentru un gol marcat in aceasta partida, fata de valoarea 1.03 pe care celelalte case de pariuri o ofera.

Unibet vine si ea cu un bonus de nerefuzat pentru clientii noi pentru aceasta partida. Pariaza orice pronostic de tipul 1, X sau 2, la aceasta partida, si vei primi cota 25, daca iti deschizi un cont nou folosind link-urile promotiei.

Ce trebuie sa faceti pentru a obtine aceste bonusuri?

Pentru a beneficia de aceasta cota marita,deschide un cont nou la Betfair de pe link-ul acesta, iar la inregistrare folositi codul promotional ZFBNGH.

Pentru a obtine cota 25 pentru orice pronostic 1, X sau 2 in "El Clasico", trebuie doar sa va inregistrati de pe acest link-uri:

Victorie Barcelona @ 25

Egal @ 25

Victorie Real Madrid @ 25,

sa mizati 10 lei, si veti obtine automat 250 de lei, in cazul in care pronosticul dumneavoastra este corect.

Cat pot sa castig cu aceste bonusuri?

Miza maxima acceptata pentru pariul peste 0.5 goluri la Betfair este 5 RON, iar daca pariul este castigator, miza va fi returnata cash, iar restul castigului va fi oferit sub forma de bonus.

Practic, cu o miza de doar 5 RON, puteti sa faceti un profit de 145 de RON.

Pentru a putea retrage acest bonus, este nevoie ca el sa fie rulat o singura data pe o cota de minim 1.20. In cazul in care optati pentru un bilet cu mai multe selectii, cel putin una dintre selectii trebuie sa aibe cota 1.20.

Bonusul oferit trebuie folosit in maximum 30 de zile din momentul in care a fost creditat, in caz contrar acesta fiind pierdut.

Pentru mai multe detalii despre aceasta oferta, apasa aici.

Pentru bonusul de la Unibet, cu o miza de doar 10 RON, puteti castiga 250 de RON.

Bonusul este cash, astfel ca poate fi retras instantaneu, imediat dupa ce va fi creditat.

Daca va inregistrati la aceste case de pariuri prin site-ul nostru, veti beneficia de abonament premium, scutind astfel 100 de lei, pe care ar trebui sa ii platiti in mod normal, pentru a avea acces in sectiunea premium.

Daca ai deja un cont la cele doua case de pariuri care ofera aceste bonusuri, te invitam sa iti deschizi un cont la Fortuna, care ofera clientilor noi un bonus CASHBACK de 300 de lei. Apasa pe acest link pentru a-ti deschide un cont nou, si pentru a vedea mai multe detalii despre acest bonus.

Ultimele pariuri