Un gol marcat in derby-ul Atletico-Barcelona iti aduce un profit de 170 de lei

joi,  22 noiembrie 2018 Ora: 10:19

Derby-ul etapei cu numarul 13 din Primera Division le pune fata in fata pe Atletico Madrid si Barcelona, doua echipe care sunt despartite de un singur punct in clasament.

Atletico Madrid se afla pe locul 3 in clasament, cu 23 de puncte acumulate, in timp ce Barcelona este lider, cu 24 de puncte.

In runda anterioara, Atletico Madrid s-a impus cu scorul de 3-2 in fata celor de la Bilbao, reusind o revenire spectaculoasa pe final.

De cealalta parte, Barcelona a suferit un esec surprinzator pe Camp Nou, scor 3-4, contra celor de la Betis.

Cu 34 de goluri marcate, Barcelona are cel mai bun atac din Primera Division, si probabil ca va reusi sa inscrie si in aceasta partida.

Barcelona a marcat in toate meciurile jucate in acest sezon, si ma astept ca aceasta serie sa continue.

Deasemenea, in ultimele 17 partide directe jucate intre cele doua formatii, s-a marcat cel putin o data. Ultimul 0-0 inregistrat intre cele doua echipe a fost in 2014.

Deschide un cont nou la Betfair si profita de cota 35 pentru un gol marcat in partida jucata de Barcelona impotriva celor de la Atletico Madrid.

Ce trebuie sa faceti pentru a obtine acest bonus?

Pentru a beneficia de cota 35 pentru un gol in derby-ul dintre Atletico Madrid si Barcelona, trebuie sa va inregistrati la Betfair folosind codul promotional ZFBNGS.

Cat pot sa castig cu acest bonus?

Miza maxima acceptata pentru acest pariu este 5 RON, iar daca pariul este castigator, miza va fi returnata cash, iar restul castigului va fi oferit sub forma de bonus.

Practic, cu o miza de doar 5 RON, puteti sa faceti un profit de 170 de RON, daca se marcheaza cel putin o data in meciul dintre Atletico Madrid si Barcelona.

Ce rulaj este necesar pentru a retrage bonusul?

Pentru a putea retrage acest bonus, este nevoie ca el sa fie rulat o singura data pe o cota de minim 1.20. In cazul in care optati pentru un bilet cu mai multe selectii, cel putin una dintre selectii trebuie sa aibe cota 1.20.

Bonusul oferit trebuie folosit in maximum 30 de zile din momentul in care a fost creditat, in caz contrar acesta fiind pierdut.

Pentru mai multe detalii despre aceasta oferta, apasa aici.

Daca va inregistrati la Betfair folosind acest link, veti beneficia de abonament premium gratuit, scutind astfel 100 de lei, pe care ar trebui sa ii platiti in mod normal, pentru a avea acces in sectiunea premium.

Ultimele pariuri
joi,  20 iunie 2019