Un gol marcat in Derby de Romania iti aduce cota 35

joi,  08 noiembrie 2018 Ora: 15:15
BetFair
L1160655W000329
Bonus

Cel mai important meci din fotbalul romanesc, pe care suporterii il asteapta cu sufletul la gura in fiecare an, va avea loc duminica, 11 Noiembrie, cu incepere de la ora 21:00 pe Arena Nationala.

Dinamo traverseaza o perioada foarte dificila, cu schimbari de antrenori, jucatori si conducatori in timpul sezonului, lucruri care au bulversat buna desfasurare a lucrurilor.

De cealalta parte, FCSB este in lupta pentru prima pozitie, insa si ea a avut unele sincope in ultimele partide.

Indiferent de situatia in clasament, si de forma de moment, derby-urile dintre Dinamo si FCSB au fost intotdeauna foarte interesante, si s-au marcat destul de multe goluri.

In ultimele 12 intalniri directe, am vazut cel putin un gol in "Derby de Romania", si cu siguranta ca si de aceasta data vom asista la o partida foarte spectaculoasa.

Ambele echipe au probleme pe faza defensiva, iar FCSB are foarte multi absenti in acest compartiment.

Ros-albstrii pornesc ca favoriti in aceasta partida, datorita pozitiei ocupate in clasament, insa intr-un asemenea derby putem asista la orice rezultat.

Deschide un cont nou la Betfair si profita de cota 35 pentru minim un gol marcat in partida Dinamo-FCSB, fata de valoarea normala de 1.06.

Ce trebuie sa faceti pentru a obtine acest bonus?

Pentru a beneficia de cota 35 pentru un gol in derby, trebuie sa va inregistrati la Betfair folosind codul promotional ZFBNGP.

Cat pot sa castig cu acest bonus?

Miza maxima acceptata pentru acest pariu este 5 RON, iar daca pariul este castigator, miza va fi returnata cash, iar restul castigului va fi oferit sub forma de bonus.

Practic, cu o miza de doar 5 RON, puteti sa faceti un profit de 170 de RON, singura conditie fiind ca derby-ul dintre Dinamo si FCSB sa nu se incheie cu scorul de 0-0.

Ce rulaj este necesar pentru a retrage bonusul?

Pentru a putea retrage acest bonus, este nevoie ca el sa fie rulat o singura data pe o cota de minim 1.20. In cazul in care optati pentru un bilet cu mai multe selectii, cel putin una dintre selectii trebuie sa aibe cota 1.20.

Bonusul oferit trebuie folosit in maximum 30 de zile din momentul in care a fost creditat, in caz contrar acesta fiind pierdut.

Pentru mai multe detalii despre aceasta oferta, apasa aici.

Daca va inregistrati la Betfair folosind acest link, veti beneficia de abonament premium gratuit, scutind astfel 100 de lei, pe care ar trebui sa ii platiti in mod normal, pentru a avea acces in sectiunea premium.

Ultimele pariuri