EXCLUSIV: Halep își mai adaugă două turnee în program, în februarie. Perioadă încărcată pentru numărul unul WTA. Unde va evolua


Programul Simonei Halep pentru primele două luni din 2019 fost definitivat. Așa cum v-am relatat în exclusivitate pe data de 20 noiembrie faptul că liderul WTA va începe noul an competițional la Sydney, astăzi vă aducem o nouă astfel de informație.

Aşadar, imediat după Fed Cup, Simona va participa la Doha (Qatar, 11-16 februarie, hard) și Dubai (E.A.U, 17-23 februarie, hard). Aceste două turnee fac anual rocada statutului de Premier 5 între ele și dacă înscrierea pe lista întrecerii mai importante (n.n. Dubai) nu reprezintă neapărat o surpriză, cea de la Doha Premier 700 ar putea fi considerată astfel.

Constănțeanca a evoluat doar de două ori în ultimii cinci ani în cadrul competiției mai slab cotate, anume în 2014 și 2016. Turneele Premier oferă 470 de puncte pentru câștigătoare, iar cele Premier 5 oferă 900. Jucătoarea noastră va avea primul tur liber în ambele săptămâni. Ea s-a impus la Doha în 2014, iar la Dubai în 2015 (foto). Anul acesta s-a retras de la Qatar Total Open, înaintea disputării semifinalei.

Transmisia în România va fi asigurată de Digi Sport.

 


AICI puteți citi "Cu cine se poate duela Halep la Sydney, inclusiv în fazele avansate ale turneului";

AICI gășiți "Rezultatele înregistrate la Singapore îi asigură Simonei Halep încă trei săptămâni pe locul 1";

Iar AICI - "BREAKING: Anul cu cele mai puține turnee organizate în România din 2003 încoace, pe circuitul profesionist".


 

Photo Credit: Getty Images

Daniel Radu

 

Case de pariuri recomandate
Ultimele pariuri