România - Lituania | Cum pot termina tricolorii pe primul sau pe al 2-lea loc în grupă. Toate calculele, în premieră


România - Lituania, meci din penultima etapă a Grupei a 4-a (Seria C) din cadrul UEFA Nations League se joacă astăzi, 17 noiembrie, de la orele 21:45, în direct la PRO TV. Cu puțin timp în urmă, Serbia a câștigat pe teren propriu împotriva Muntenegrului, cu scorul de 2-1.

Naționala lui Contra se află pe locul 3 la momentul actual, cu 6 puncte și un meci în minus față de primele două clasate. În cele ce urmează vă vom prezenta, în premieră, toate scenariile prin care tricolorii pot încheia grupa pe primul sau pe al doilea loc:


1. Dacă România învinge Lituania, iată ce trebuie să se întâmple în ultima etapă:

• A. România să învingă în Muntenegru.

• B. Lituania să nu piardă cu Serbia.

**la egalitate de puncte, jucătorii noștri au avantajul golurilor marcate în deplasare.2. Dacă remizează sau pierde astăzi la Ploieşti, "naţionala" noastră nu mai poate urca pe primul loc, ratând astfel promovarea în Seria B, promovare care ne-ar fi garantat un loc de baraj în vederea EURO 2020, în cazul necalificării ulterioare.


Pentru locul secund:

3. Dacă înving Lituania, tricolorii au nevoie de cel puțin un egal în deplasarea de la Podgorica.

4. Dacă România remizează cu Lituania, tricolorii au nevoie de cel puțin în egal (cu gol marcat) în ultima etapă. Cu un 0-0 la Podgorica, muntenegrenii au avantajul golaverajului superior, luând în calcul toate meciurile din grupă.

5. Dacă vor pierde cu Lituania, elevii lui Contra sunt obligați să obțină cele 3 puncte marţi seară.Locul doi în grupă ne păstrează în cursa disputării unui eventual baraj pentru EURO 2020, dacă nici sârbii şi nici noi nu vom reuşi să ne calificăm direct. Rezultatul din ultima etapă este foarte important în vederea stabilirii urnelor tragerii la sorți din decembrie, contând pentru preliminariile turneului final. O înfrângere ar spulbera orice sansă a accederii în a 3-a urna valorică şi ar putea însemna chiar retrogradarea în Seria D, de pe cel mai slab loc 3 al Seriei C.Programul meciurilor rămase de disputat:

România - Lituania, 17.11.2018, 21:45 (PRO TV)
Muntenegru - România, 20.11.2018, 21:45
Serbia - Lituania, 20.11.2018, 21:45


Echipa de start din această seară:

Tătărușanu - Benzar, Moți, Săpunaru, Bancu - Chipciu, Anton, Stanciu, Maxim - Keşeru, Pușcaș
 


Photo Credit: facebook Echipa naţională de fotbal a României

Daniel Radu


Case de pariuri recomandate
Ultimele pariuri