Roata Norocoasă revine pe Betano !

miercuri,  18 august 2021 Ora: 13:04

Startul unui nou sezon de fotbal spectacol în cele mai tari campionate din Europa vine cu vești bune și o sursă de distracție în plus pe Betano: Roata Norocoasă! Dacă ai un cont activ și verificat la Betano și o depunere în ultimele 7 zile, învârți roata o dată pe zi, în fiecare zi, iar 5 din cele 6 căsuțe prezente pe roată te premiază cu Free Bet-uri la Sport, Rotiri Gratuite în Cazinou sau Jetoane de Aur în Cazinoul LIVE, fără condiții de rulaj! Înregistrează-te acum pe Betano și obține Bonusul de Bun Venit de până la 1.000 de lei!

 

Joacă-te pe Betano și învârte Roata Norocoasă!

 

Îndrăgită imediat și intrată direct în topul preferințelor utilizatorilor Betano în timpul Europeanului de Fotbal, Roata Norocoasă revine și e gata să te mențină plin de energie și gata de acțiune cu premii zilnice la Sport, Cazinou sau Virtuale. Roata Norocoasă îți oferă zilnic doza de adrenalină a spin-ului care te poate răsplăti în fiecare zi cu unul din cele 5 premii disponibile! Bonusurile sunt fără condiții de rulaj și îți garantează o bucurie dublă: cea a primirii unui Bonus atunci când prinzi rotirea norocoasă, după care faptul că poți profita la maximum de experiența Betano.

 

Când ești norocos, totul e posibil pe Betano, iar atunci când apeși butonul „ROTEȘTE” cu gândul că se poate opri pe una din cele 5 căsuțe câștigătoare, inima-ți tresare! Practic, poți reuși o serie de 7 zile din 7 în care să prinzi spin-ul norocos. Astfel, cu moralul la Cote Maxime după un spin norocos ești gata să te relaxezi și să descoperi oferta Betano la Sport, Cazinou sau Virtuale. De ce? Pentru că la Roata Norocoasă de pe Betano poți primi un Bonus pentru Pariuri la Sport sau Virtuale, Rotiri Gratuite la unul din sloturile populare din Cazinoul Betano sau Jetoane de Aur pentru a trăi experiența unică a meselor exclusive de Ruletă și Blackjack din secțiunea Cazinou LIVE!

 

Descarcă gratuit și instalează acum cea mai bună aplicație de pariuri online din lume pentru o experiență completă și Bonusuri zilnice fără condiții de rulaj la Sport, Cazinou sau Virtuale!

 

Roata Norocoasă revine pe Betano! Învârte zilnic pentru Bonusuri fără condiții de rulaj

Ultimele pariuri
joi,  02 decembrie 2021
miercuri,  01 decembrie 2021
marti,  30 noiembrie 2021
luni,  29 noiembrie 2021
duminica,  28 noiembrie 2021