EXCLUSIV: Halep își adaugă un alt turneu în program, înainte de Australian Open. La Shenzhen nu s-a mai înscris


Lista cu jucătoarele care vor evolua pe tabloul principal al turnelui de la Shenzhen (30 decembrie - 5 ianuarie, Hard) a fost definitivată, iar noi vă spunem în exclusivitate faptul că Simona Halep nu figurează printre cele înscrise. Campioana en-titre va avea nevoie de un Wild Card pentru a participa, dacă ulterior va decide să facă deplasarea în China.

Conform regulamentului, două invitații sunt rezervate tenismenelor care au încheiat sezonul în Top 20, iar în cazul competițiilor de tip WTA International organizatorii nu se pot opune unei astfel de cereri. Dintre primele douăzeci de jucătoare ale lumii, trei vor evolua la Shenzhen și anume Aryna Sabalenka (Belarus, locul 11), Caroline Garcia (Franța, locul 19) și Qiang Wang (China, locul 20).

Tot în premieră absolută puteți afla și că Simona s-a înscris totuși în cadrul unui turneu important, înainte de primul Grand Slam din 2019, anume la Sydney (7-12 ianuarie, Australia, Hard), turneu de tip Premier. În cazul de faţă înscrierile sunt deschise până săptămâna viitoare, însă din Top 5 WTA și-au mai trecut numele pe listă Angelique Kerber (Germania, locul 2) și Naomi Osaka (Japonia, locul 5) până în acest moment.


Unde vor evolua celelalte tenismene din fruntea clasamentului mondial în primele zile ale noului an:


2 - Kerber - Hopman Cup, competiție pe echipe fără puncte WTA;

3 - Wozniacki - AucklandWTA International (280 de puncte pentru câştigătoare);

4-10 - Svitolina, Osaka, Stephens, Kvitova, Pliskova, Bertens, Kasatkina - BrisbaneWTA Premier (470 de puncte pentru câştigătoare).


În România, transmisia va fi asigurată de Digi Sport.
 


AICI puteți găsi  "Unde vor participa Buzărnescu, Begu, Bogdan, Cîrstea, Niculescu sau Copil în prima săptămână a noului an."

Iar AICI puteți citi și articolul  "Halep își asigură încă trei săptămâni pe primul loc, la începutul lui 2019. La câte va ajunge"

Photo Credit: Getty ImagesDaniel Radu
 


Case de pariuri recomandate
Ultimele pariuri