PREMIERĂ: Vești bune de la Singapore. Rezultatele înregistrate îi asigură Simonei Halep încă trei săptămâni pe locul 1. La câte va ajunge

 

Chiar dacă anul acesta nu a putut participa la Turneul Campioanelor de la Singapore, din pricina probemelor medicale, Simona Halep primește o veste bună prin prisma rezultatelor înregistrate în cadrul acestei competiții.


Astfel, vă spunem în premieră faptul că, după încheierea meciurilor din grupe, jucătoarea noastră este sigură de ocuparea locului 1 WTA până la finele lunii ianuarie ale anului viitor. Indiferent de ce se va mai întâmpla la Singapore, Zhuhai sau în primele două săptămâni din 2019, românca nu va putea fi întrecută de nicio jucătoare, rezultând că în clasamentul oficial ea va figura pe prima poziție cel puțin până pe data de **28 ianuarie, când acesta va fi actualizat din nou.

Așadar, eleva lui Darren Cahill va ajunge la un număr de 64 de săptămâni în fruntea ierarhiei mondiale, apropiindu-se din acest punct de vedere de Caroline Wozniacki (71 de săptămâni), care se situează pe al nouălea loc all-time. Primul loc este deţinut de Steffi Graf (377 de săptămâni).

Simona va păși în noul an la Shenzhen (WTA International, Hard). Meciurile de pe tabloul principal din cadrul turneului chinez vor debuta duminica, pe data de 30 decembrie !
 


** clasamentul oficial nu se actualizează pe data de 21 ianuarie, când Australian Open este în plină desfășurare.

Photo Credit : wtatennis.comDaniel Radu


Case de pariuri recomandate
Ultimele pariuri