PREMIERĂ: Apar primele potențiale adversare pentru Halep la Shenzhen. Opt jucătoare din primele 65 s-au înscris până acum


Doar câteva săptămâni ne mai despart de startul unui nou an competițional în WTA, iar înscrierile pentru turneele din prima săptămână a acestuia sunt în toi. La Shenzhen (WTA International, hard), Simona Halep urmează a fi favorita principală. Lista este preliminară, iar Halep nu s-a înscris până în acest moment, însă iată cine a făcut-o:

1. Caroline Garcia (Franța, locul 19 WTA)
2. Maria Sharapova (Rusia, loc 29)
3. Saisai Zheng (China, loc 41)
4. Anastasia Pavlyuchenkova (Rusia, loc 43)
5. Pauline Parmentier (Franța, loc 56)
6. Ons Jabeur (Tunisia, loc 61)
7. Alison Riske (S.U.A, loc 63)
8. Andrea Petkovic (Germania, loc 64)

Lista finală v-o vom prezenta săptămâna viitoare, iar până atunci menționăm faptul că pot apărea schimbări. Meciurile de pe tabloul principal din cadrul competiției chineze vor debuta pe data de 30 decembrie, în direct la Digi Sport. Simona este campioana en-titre, având 280 de puncte de apărat.

Indiferent de rezultatele de la Shenzhen, Brisbane sau Auckland însă, jucătoarea noastră va rămâne pe primul loc în ierarhia mondială, după cum ați putut citi, tot în premieră, AICI ! Vom reveni zilele următoare și cu programul celorlalte românce, precum și cu cel al tenismenelor din Top 10.
 


Photo Credit: Getty Images

Daniel Radu


Case de pariuri recomandate
Ultimele pariuri