Pariurile oferite de Fortuna, pe intelesul tuturor

sambata,  15 decembrie 2018 Ora: 14:03
BetFair
L1160655W000329
Bonus

Unul dintre sponsorii echipei nationale de fotbal a Romaniei, FORTUNA, vine in intampinarea clientilor noi cu un BONUS CASHBACK 300 de lei, odata cu lansarea noii platforme de pariuri.

Licentiata inca din 2016 in Romania, FORTUNA este una dintre cele mai bune case de pariuri prezente la noi in tara.

FORTUNA a preluat Publicbet in 2015, iar pariorii mai vechi probabil ca isi amintesc de aceasta agentie de pariuri care era una dintre cele mai frecventate din tara.

French Open

FORTUNA detine in acest moment aproximativ 750 de locatii in toata tara, cele mai multe fiiind, evident, in Bucuresti.

Programul de functionare al agentiilor terestre este 10:00 – 22:00, de luni pana duminica.

Oferta propusa de aceasta casa de pariuri este una foarte variata, avand posibilitatea de a paria unele optiuni care se gasesc doar aici.

Noua platforma a fost gandita in asa fel incat pariorii sa poata beneficia de un meniu prietenos si accesibil.

TIPURI DE PARIURI

1. AKO

Este un pariu pe cel putin doua evenimente, insa noutatea acestui tip de pariere este dat de faptul ca avem posibilitatea sa alegem atat miza pe care dorim sa o pariem cat si profitul pe care dorim sa il avem din urma acestui combo.

Un exemplu concret pentru partidele de astazi din Liga 1. Sa presupunem ca dorim sa castigam 100 de lei, de pe urma pronosticurilor: sub 2.5 goluri la meciul dintre FC Voluntari si Astra si ambele marcheaza la derby-ul dintre Dinamo si U Craiova. Avem posibilitatea sa introducem in campul “castig posibil” cifra 100, iar soft-ul va calcula automat miza pe care trebuie sa o investim pentru a obtine acest castig (31.15 lei in acest caz).

2. SOLO

Daca dorim sa mizam pe o singura partida, avand astfel sanse mai mari de castig, FORTUNA ne ofera tipul de pariu SOLO, care este asemanator cu cel AKO, doar ca se alege un singur meci.

Daca dorim sa obtinem 100 de LEI pe pronosticul U Craiova - Dinamo, trebuie sa mizam 52.08 lei.

3. DOMINO

Un tip de pariu sistem, in care meciurile sunt grupate in mai multe sectiuni.  

Sa presupunem ca ati pariat pe 9 meciuri, pe care doriti sa le impartiti in mai multe grupe.

3 meciuri vor face parte din grupa A, alte 3 meciuri vor fi repartizate in grupa B, iar celelalte 3 meciuri ramase vor fi in grupa C.

Daca alegeti pariul DOMINO, si meciurile din grupa A au fost castigate, veti primi jumatate din castig in balanta de jucator, iar cealalta jumatate a castigului va deveni miza pentru grupa B. Daca si meciurile din grupa B au fost castigate, jumatate din castig va fi returnat in balanta de jucator, iar cealalta jumatate a castigului va deveni miza pentru meciurile din grupa C.

De precizat faptul ca daca unul dintre meciurile din grupa A este pierdut, pariul DOMINO este pierdut automat.

4. MAXICOMBI

Acest tip de pariu este asemanator cu DOMINO, insa diferenta este facuta de impartirea meciurilor in grupe.

Acest tip de pariu poate sa aiba un grup de baza(T) care trebuie sa contina doar pariuri castigatoare. Pe langa acest grup se mai pot alege inca alte 12 grupuri de meciuri, independente. Miza pe fiecare grup poate fi egala, sau exista posibilitatea sa alegeti mize diferite, in functie de increderea pe care o aveti in meciurile dintr-un anumit grup.

Cu acest tip de pariu aveti posibilitatea sa pierdeti mai multe meciuri, dar totusi sa castigati ceva.

Un exemplu pentru meciurile de astazi in poza de mai jos:

 

 

 

 

 

 

 


Tipuri de pariuri la Efortuna

Ultimele pariuri
vineri,  24 mai 2019
Fortuna bonus