Pariuri speciale pentru jucatoarele din Romania la Australian Open

joi,  10 ianuarie 2019 Ora: 14:52

Betano, casa de pariuri online care ofera cel mai mare bonus de pe piata din Romania, in valoare de 500 RON a pregatit o serie de pariuri speciale pentru turneul de Australian Open. 

Pariuri speciale pentru jucatorele care reprezinta Romania la turneul de Grand Slam de la Australian Open, oferite exclusiv de Betano 

1. Total seturi castigate de jucatoarele din Romania pe parcursul intregului turneu:

peste 13.5 @ 1.87

sub 13.5 @ 1.87

Pentru ca acest pariu sa fie castigator, este nevoie de minim 7 victorii obtinute de cele 6 jucatoare care ne vor reprezenta la turneul de la Antipozi.

Totusi, sunt sanse ca unele dintre ele sa castige macar un set, chiar daca vor fi eliminate in primele runde. 

2. Total game-uri castigate de jucatoarele din Romania pe intreg parcursul turneului:

peste 145.5 @ 1.87

sub 145.5 @ 1.87

Tinand cont ca avem la start 6 jucatoare pe tabloul principal, fiecare jucatoare ar trebui sa castige cate 24 de game-uri.

French Open

Tragerea la sorti nu a fost una foarte fericita pentru jucatoarele noastre, astfel ca s-ar putea sa asistam la cateva eliminari inca din primul tur.

Multe dintre jucatoarele din Romania sunt iesite din forma la ora actuala, in timp ce Buzarnescu si Halep au probleme medicale. 

Probabil ca sub 145.5 game-uri in total ar fi o optiune buna de pariat, daca va plac pariurile de tip ante-post.

Daca va inregistrati la Betano folosind acest link, veinsa ti beneficia de un abonament premium gratuit, scutind astfel 100 de lei, pe care ar trebui sa ii platiti in mod normal, pentru a avea acces in sectiunea premium a site-ului.


Betano - pariuri speciale Romania WTA

Ultimele pariuri
vineri,  24 mai 2019
Fortuna bonus