Pariaza la Efortuna pe derby-urile saptamanii si castiga 30 de lei bonus

vineri,  01 martie 2019 Ora: 17:08
Admiral
L1172564W000756
Bonus

Cui i se adreseaza aceasta campanie?

Această campanie este valabilă doar pentru clienții care au împlinit vârsta de 18 ani și care și-au făcut cont nou pe www.efortuna.ro în intervalul 01.03-03.03.2019. Promoția se desfășoară exclusiv pe meciurile enumerate mai jos.

Perioada promoției


01.03.2019 - 03.03.2019

Promoția se încheie după finalul meciului Everton - Liverpool.


Meciuri participante


    Tottenham – Arsenal (Premier League), 02.03.2019, ora 14:30
    Lazio – AS Roma (Serie A), 02.03.2019, ora 21:30
    Real Madrid – Barcelona (La Liga), 02.03.2019, ora 21:45
    Everton – Liverpool (Premier League), 03.03.2019, ora 18:15
 

French Open

Cum te califici


    Te înregistrezi pe efortuna.ro
    Plasezi orice tip de pariu, exclusiv pe meciurile participante
    Tipuri de pariuri acceptate: pre-match, live, single, acumulator
    Valoare minimă a pariului este de 100 lei
    Cota minimă per selecție 1.5/
 

Bonus - 30 Lei Pariu fără Risc


    Clienții care au întrunit condițiile de mai sus, vor primi un pariu fără risc în valoare de 30 Lei.
    Bonusul va fi acordat în termen de 72 de ore de la încheierea campaniei.
    Termenii și condițiile pariului fără risc sunt detaliate la acceptarea bonusului.

Important!

Un client nou care dorește să participe la această promoție, va beneficia automat de Bonusul de Bun Venit de la eFortuna.ro – 50% Cashback până la 300 Lei. Termenii și condițiile Bonusului de Bun Venit pot fi consultați pe site-ul eFortuna.ro.

Dacă primul pariu constă exact în meciurile eligibile pentru această promoție, atunci clientul va primi cei 30 de lei sub formă de pariu fără risc în decurs de 72 de ore, când primul pariu s-a terminat și, implicit, bonusul de bun venit a fost consumat.

Dacă primul pariu conține evenimente ce au loc în alte zile decât perioada prezentei promoții, atunci clientul se va adresa către Relații cu Clienții de la eFortuna.ro, în cazul în care bonusul aferent acestei promoții nu i-a fost acordat.
 

Termeni și condiții generale


Pariurile la care s-a folosit opțiunea early-cash-out nu sunt luate în considerare. Organizatorul (Bet Zone SRL) poate revizui înregistrările tranzacțiilor în orice moment, pentru a se asigura de corectitudinea desfășurării campaniei. În cazul în care, după o astfel de revizuire, se observă că jucătorul participă la strategii abuzive, clientul va fi exclus din promoție. Organizatorul poate modifica termenii și condițiile acestei promoții în orice moment, cu condiția aducerii la cunoștința jucătorilor a modificărilor prin publicarea acestora pe website-ul www.efortuna.ro și este responsabilitatea dvs. de a verifica periodic dacă apar schimbări și actualizări. Jucătorii care vor încerca să utilizeze conturi duplicat sau vor încalca regulile menționate vor fi excluși din această promotie. Organizatorul poate retrage disponibilitatea acestei oferte oricărui client sau grup de clienți. Organizatorul (Bet Zone SRL) este unicul moderator al acestei campanii; În cazul in care exista divergențe între opina jucatorului si a Organizatorului, decizia Organizatorului va prevala. Prin participarea la aceasta promotie, jucătorii sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și condițiilor prezentului Regulament. Se aplică termenii și condițiile generale Bet Zone SRL.


Castiga 30 de lei la Fortuna

Ultimele pariuri
vineri,  24 mai 2019
Fortuna bonus