Noua platforma Efortuna vine cu multe noutati

duminica,  21 octombrie 2018 Ora: 14:55
Admiral
L1172564W000756
Bonus

Noua platforma Efortuna are cateva tipuri de pariuri si functii foarte interesante pe care le vom explica in acest articol.

Deasemenea, Fortuna ofera un bonus de 300 de lei clientilor noi. Click aici pentru detalii!

TIPURI DE PARIURI

1. AKO

Este un pariu pe cel putin doua evenimente, insa noutatea acestui tip de pariere este dat de faptul ca avem posibilitatea sa alegem atat miza pe care dorim sa o pariem cat si profitul pe care dorim sa il avem din urma acestui combo.

Mai exact, daca decidem sa pariem 3 meciuri care impreuna au cota 3.40, si dorim sa castigam 100 de lei, putem sa introducem in campul “castig posibil” cifra 100, iar soft-ul va calcula automat miza pe care trebuie sa o investim pentru a obtine acest castig (29.41 lei in acest caz).

2. SOLO

La fel ca pariul AKO, doar ca este valabil doar pentru pariurile pe un singur meci.

3. DOMINO

Un tip de pariu sistem, in care meciurile sunt grupate in mai multe sectiuni.  

Sa presupunem ca ati pariat pe 9 meciuri, pe care doriti sa le impartiti in mai multe grupe.

3 meciuri vor face parte din grupa A, alte 3 meciuri vor fi repartizate in grupa B, iar celelalte 3 meciuri ramase vor fi in grupa C.

Daca alegeti pariul DOMINO, si meciurile din grupa A au fost castigate, veti primi jumatate din castig in balanta de jucator, iar cealalta jumatate a castigului va deveni miza pentru grupa B. Daca si meciurile din grupa B au fost castigate, jumatate din castig va fi returnat in balanta de jucator, iar cealalta jumatate a castigului va deveni miza pentru meciurile din grupa C.

De precizat faptul ca daca unul dintre meciurile din grupa A este pierdut, pariul DOMINO este pierdut automat.

4. MAXICOMBI

Acest tip de pariu este asemanator cu DOMINO, insa diferenta este facuta de impartirea meciurilor in grupe.

Acest tip de pariu are un grup de baza(T) care trebuie sa contina doar pariuri castigatoare. Pe langa acest grup se mai pot alege inca alte 12 grupuri de meciuri, independente. Miza pe fiecare grup poate fi egala, sau exista posibilitatea sa alegeti mize diferite, in functie de increderea pe care o aveti in meciurile dintr-un anumit grup.

Cu acest tip de pariu aveti posibilitatea sa pierdeti mai multe meciuri, dar totusi sa castigati ceva.

FUNCTII UTILE

1. EARLY CASH-OUT 

Aceasta functie este foarte benefica atunci cand aveti un bilet in desfasurare pe care ati castigat mai multe pronosticuri, iar evenimentele ramase pe bilet nu se desfasoara asa cum ati anticipat. Daca alegeti aceasta optiune, aveti posibilitatea sa castigati pariul inainte ca unul dintre meciuri sa va strice tot biletul. Evident ca suma pe care o veti castiga va fi una mai mica decat suma pe care ati incasa-o in mod normal, insa poate fi de ajutor in unele cazuri.

2. PARIU INSTANT 

Aceasta functie este utila atunci cand doriti sa pariati de pe mobil, si nu aveti timp la dispozitie sa realizati un bilet in modul traditional. Este valabil doar pentru meciurile single, insa este o optiune foarte rapida, in care trebuie doar sa selectati pariul dorit si sa alegeti miza.

3. SUPERBILET 

Este o functie extrem de buna atunci cand pariati mai multe evenimente, si doriti ca meciurile sa fie aranjate in mai multe grupuri.

Prin selectarea acestei functii, aveti posibilitatea sa aranjati meciurile asa cum doriti, folosind optiunea “drag&drop”.

TIPURI DE BONUSURI

1. PARIU FARA RISC 

Este un pariu gratuit oferit ocazional de Fortuna. 

Tot ce trebuie sa faceti este sa respectati termenii si conditiile impuse, iar daca pariul va fi necastigator, miza va fi returnata in contul de jucator.

Un exemplu concret este Bonusul CASHBACK 300, oferit in acest moment clientilor noi. Pentru mai multe detalii despre acest bonus, click aici.

2. COTE MARITE 

Ocazional Fortuna ofera cote mai mari decat valoarea normala pentru anumite evenimente, fara a fi nevoiti sa respectati anumite cerinte. Pur si simplu cote mai mari! 

Pentru a profita de aceste cote marite, trebuie doar sa va deschideti un cont la aceasta casa de pariuri printr-un simplu click, unde veti primi si un bonus CASHBACK de 300 de lei.

3. MULTIPLICATOR DE COTA

Reprezinta un bonus in procente pentru biletele de minim 5 evenimente la o cota de minim 1.50 fiecare.

Este disponibil in doua variante :
Multiplicator+5 – Daca pariati pe cel putin 5 evenimente toate cu cote de minim 1.50, veti primi un bonus de 50% in cazul in care biletul este castigator.

Multiplicator +8 - Daca pariati pe cel putin 8 evenimente cu cote de minim 1.50, veti primi un bonus de 80% in cazul in care biletul este castigator.

4. FORTUNA PLUS

Acest tip de pariu iti mareste cota pentru favorite, in biletele combo.

Este disponibil in 3 variante:

F+4 : Cota pentru favorita va fi mai mare decat cota standard, daca adaugati inca 4 evenimente de minim cota 1.10.

F+7: Cota pentru favorita va fi mai mare decat cota standard, dar mai mare si decat cota oferita in cadrul promotiei F+4, cu conditia sa adaugati inca 7 evenimente cu cota minim 1.10.

F+11: Cota pentru favorita va fi marita substantial, daca adaugati pe bilet alte 11 evenimente cu cota minim 1.10.

5. EXPERT 

Aceasta optiune presupune sa pariati pe evenimente propuse de Fortuna, iar in cazul in care ati pronosticat corect toate evenimentele, veti primi un bonus.

Se prezinta sub 3 forme:

La 5 meciuri din categoria EXPERT veti primi un bonus de 11%, la 7 meciuri din aceasta categorie veti primi un bonus de 22%, iar in cazul in care veti pronostica 11 meciuri corecte din aceasta categorie, castigurile dumneavoastra vor fi suplimentate cu 33%.

6. LUCKY LOOSER:

Aceasta optiune este disponibila doar pentru biletele cu cota minim 200, pe care ati pierdut un singur eveniment.

Veti primi inapoi de 10 ori miza plasata cu conditia ca biletul sa fie de tipul AKO, sa aveti minim 4 evenimente pe bilet, iar cota fiecarui eveniment sa fie maxim 5.

Pentru a incasa acest bonus, trebuie sa selectati LUCKY LOOSER in loc de AKO, atunci cand plasati pariul.

 

 

 

 

 

 

 

Ultimele pariuri