Mizeaza 5 lei pe victoria FCSB si poti castiga 300 de lei

joi,  18 octombrie 2018 Ora: 12:53
Superbet
L1160659W000328
Bonus

Derby-ul etapei cu numarul 12 din Liga 1 le pune fata in fata pe CSU Craiova si FCSB, doua dintre candidatele la titlul de campioana in acest sezon.

Desi in ultima perioada ambele formatii au avut rezultate mai putin reusite, in special echipa gazda, de aceasta data sunt sanse bune sa asistam la un meci foarte bun.

De la promovarea in Liga 1, CSU Craiova nu a reusit nici o victorie in fata ros-albastrilor, inregistrand doar 2 remize in cele 13 partide jucate.

FCSB a reusit sa castige ultimele 3 meciuri directe, ajungand la 11 victorii in fata oltenilor.

Echipa antrenata de Nicolae Dica are prima sansa la victorie si in aceasta partida, si credem noi ca ros-albastrii pot sa obtina un nou succes.

BETFAIR ofera clientilor noi cota 60 pentru ca FCSB sa castige pe Ion Oblemenco, o cota de 24 de ori imbunatatita fata de valoarea normala oferita pentru pronosticul 2.

Pentru a putea profita de aceasta cota marita, este necesar sa va inregistrati in promotie, folosind codul promotional ZFBNGD.

Miza maxima acceptata pentru acest pariu este de 5 RON, iar daca pariul este unul castigator, aceasta miza va fi returnata cash, iar restul castigului va fi returnat ca bonus in maxim 24 de ore.

Acest bonus trebuie rulat pe o cota de 1.20 pentru a putea fi retras, in maxim 30 de zile de la creditare.

Mai multe detalii despre aceasta promotie puteti obtine prin accesarea acestui link: COTA 60 pentru victoria FCSB-ului.

Daca va inregistrati la aceasta casa de pariuri prin site-ul nostru, veti beneficia de abonament premium, scutind astfel 100 de lei, pe care ar trebui sa ii platiti in mod normal, pentru a avea acces in sectiunea premium.

 

 

Ultimele pariuri